fbpx
BLOG: MODELING SAKA BACKGROUND

Bagean blog: pelajaran modeling, tutorial, pandhuan, kasunyatan sing menarik.

Ayo
TOKO RETAIL: PRODUK DUNIA MODELER

Toko ritel kanthi penawaran merek: produk berkualitas tinggi kanggo model modern.

Ayo
KANG NUNGGAL NANGGO

Dhaptar toko resmi lan grosir sing ditawakake Modellers World

Ayo

Kategori blog

Supaya luwih gampang navigasi blog, entri sing diklompokaké diklompokaké miturut blok ing ngisor iki:

Model udan

Presentasi teknik rereget lan jejak busana ing model. Nggarap model saka panggung penampilan dolanan nganti nggawe ilusi kasunyatan.

Telusuri
Pandhuan modeling

Kabeh babagan kerja model dhasar. Babagan lem, pamrosesan lan lukisan, miturut maksimal: nggawe model saka awal.

Telusuri
Lokakarya: kanthi model saka A nganti Z

Hubungan kerja karo model saka potongan pertama nganti galeri pungkasan. 

Telusuri
trivia 

Bagean blog khusus kanggo topik pamodelan: kolom, laporan, wawancara. Laporan saka acara pemodelan. Sawetara babagan militer.

Telusuri
Tes lan presentasi

Presentasi kothak sadurunge lem, tes bahan kimia lan aksesoris modeling. Apa sing bisa ditindakake, kanthi objektif lan saiki.

Telusuri
Galeri karya rampung

Galeri Final Proyek sing Wis Rampung. Kabeh model sing wis dak garap lan sing sukses ngrampungake duwe bagean ing bagean iki.

Telusuri
Warta 

Apa sing anyar ing Modelarski World. Kabeh babagan apa sing ganti lan kedadeyan ing kaca situs web, nanging uga babagan warta lan pengumuman pasar.

Telusuri
DIY: Nggawe Model DIY

Ing bagean iki, kita nyedhiyakake aksesoris, gadget lan piranti cilik sing digawe ing omah sing migunani kanggo para model lan penggemar DIY.

Telusuri

Entri blog paling anyar

Apa sing saiki ditulis, apa sing lagi dienggo:

OIL WASH tutorial udan

Minyak Reged Wash 'ami acc. master Mirek Serba

Oil Wash iki produk sing kita bangga utamané. Sapa Mirosław Serba ing adegan modeling Polandia, ora perlu nerangake. Wong sing duwe bakat, visioner model, lan modeler kanthi [...]

Waca liyane

Review saka Grot Orderly

Matur nuwun kanggo penulis lan kita ngajak sampeyan tindakake ing media: PAYPAL ME: https://paypal.me/Zigmunth PATRONITE: https://patronite.pl/GrotOrderly SKLEPIK CUPSELL: http: //grotorderly.cupsell. pl / LINK DISCORD: https://discord.gg/jxzq2rx PAGE ON FACEBOOK: http://www.facebook.com/GrotOrderly BLOG ON BLOGSPOT: http://www.grotorderly.pl

Waca liyane

Film anyar ing saluran Agtom

Dina iki, bengi banget, video liyane ing saluran Agtom mabur saka konstruksi tank 7TP - IBG 1:35, kabar saka kandhang IBG. Tomek nampilake teknik nglamar cat wash sikat udara Matur nuwun kanggo milih [...]

Waca liyane

Entri sing paling populer

Priksa babagan apa sing maca paling akeh babagan pelanggan ing situs web:

Nglamar pigmen kanggo model

compendium kawruh

Cara nggawe kain pelapis ing model Cara nggawe kain pelapis ing model

teknik pelapis spons - gampang lan efektif!

Penyelenggara lokakarya saka HobbyZone

regane, apa ora regane? - Review

Rust ing muffler

carane cepet lan gampang entuk efek sing apik ing model

Kekuwatan ing grup

Apa sampeyan duwe akun Facebook? Gabung klompok kita  Penggemar modeling lan Weathering!

Dadi ing komunitas minangka kesempatan sing apik kanggo nampilake awak dhewe, njaluk inspirasi lan njaluk saran. Gawe kenalan modeling, tindakake lan gabungake diskusi. Elinga, sapa ora takon ora entuk ilmu. Kita uga nganakake lomba siklus kanthi hadiah lan Kejuaraan Piala Modelling Dunia ing grup.

Rekomendasi

Mangkene sing dikandhakake babagan kita:

Aku nyaranake. Pakaryan sing apik, saran ahli, rencana konstruksi, lan galeri sing apik ing saben level kemajuan modeling.

Stefan ysy

Pendapat saka Facebook

Sing paling apik ing PL! Situs web, toko, tawaran sing apik banget. Aku nyaranake gabung karo grup, budaya sing luwih dhuwur.

Michał Drozdowski

Pendapat saka Facebook

Klompok sing apik lan apik banget kanthi ide sing apik banget

Krystian Szczotka

Pendapat saka Facebook

Sawetara tembung babagan penulis

Model nggawe minangka pendhudhukan sing ngilangi aku wiwit cilik. Aku terus-terusan nuwuhake semangat, sing nuwuhake Modelarski World: jagad sing bisa nggabungake hobi karo urip profesional. Yen kualitas dadi prioritas lan alesan ora ana gandhengane.

Michał Wiśniewski

Sing duwe Perusahaan Modelarski Świat

Luwih lengkap babagan perusahaan