fbpx

Kebijakan privasi

Kebijakan privasi Sklep Modelarski Świat (Modellers World) https://modelarskiswiat.pl

https://modelarskiświat.pl
("Toko")

Dhumateng Pangguna!

Kita peduli karo privasi sampeyan lan pengin supaya sampeyan nyaman nalika nggunakake layanan. Mula, ing ngisor iki sampeyan menehi informasi sing paling penting babagan aturan kanggo ngolah data pribadi dening kita lan cookie sing digunakake dening Toko. Informasi iki wis disiapake kanthi njupuk GDPR, yaiku peraturan perlindungan data umum.

ADMINISTRATOR DATA PERSONAL ("Administrator")

MICHAŁ WIŚNIEWSKI, wirausaha sing nglakokake bisnis kanthi jeneng MODELARSKI ŚWIAT MICHAŁ WIŚNviewSKI, mlebu menyang Daftar Pusat lan Informasi babagan Kegiatan Ekonomi sing disimpen dening menteri sing kompeten kanggo ekonomi lan njaga Daftar Pusat lan Informasi babagan Kegiatan Ekonomi, NIP 5581772929, REGON nomer 369946493 , ul. Dorodna 5, 85-790 Bydgoszcz.

DATA PRIVASI lan PRIVASI

Yen sampeyan pengin nyiyapake Akun Anggota lan nggunakake layanan, sampeyan bakal dijaluk menehi data pribadi.
Data sampeyan wis diproses kanggo tujuan sing dituduhake ing ngisor iki, gegandhengan karo fungsi Toko lan penyediaan layanan sing ditawakake ("Layanan").

Tujuan pangolahan:

Gumantung saka apa sing bakal sampeyan tindakake, bisa uga:

  • Penyediaan layanan sing ditawakake ing Toko
  • Mujudake prentah sampeyan
  • Pemasaran langsung saka layanan sing ditawakake, kajaba newsletter
  • Ngirim buletin

Dhasar pangolahan:

  • Kontrak penjualan utawa tumindak sing ditindakake miturut panjaluk sampeyan kanggo ngrampungake (Artikel 6 (1) (b) GDPR)
  • Kewajiban hukum sing diwatesi karo kita, kayata gegandhengan karo akuntansi (Artikel 6 (1) (c) GDPR)
  • Persetujuan sampeyan ditulis ing Toko (Artikel 6 (1) (a) saka GDPR)
  • Kontrak kanggo nyedhiyakake layanan utawa tumindak sing ditindakake miturut panjaluk sampeyan kanggo nyimpulake (Pasal 6 (1) (b) GDPR)
  • Kepentingan sah ing proses data kanggo netepake, negesake utawa mbela klaim apa wae (Pasal 6 (1) (f) GDPR)
  • Kepentingan sah ing pemasaran langsung (Artikel 6 (1) (f) GDPR)
  • Kepentingan sah ing proses data kanggo tujuan analitis lan statistik (Artikel 6 (1) (f) GDPR)
  • Kepentingan sah ing riset kepuasan pelanggan (Artikel 6 (1) (f) GDPR)

Nyedhiyakake data:

  • Sukarela, nanging ing sawetara kasus, sampeyan kudu nggawe kontrak.

Efek ora nyedhiyakake data:

Gumantung saka tujuan data diwenehake:

  • ora ana kamungkinan kanggo ndhaptar ing Toko
  • ora bisa nggunakake layanan Toko
  • ora ana kamungkinan kanggo tuku ing Toko
  • ora ana kemungkinan nampa informasi babagan promosi utawa penawaran khusus sing ditawakake ing Toko

Kamungkinan kanggo narik idin:

  • kapan wae

Proses data nganti sampeyan mbatalake idin tetep sah.

TEMPOH PROSES

Kita bakal ngolah data sampeyan mung kanggo wektu sing bakal duwe dhasar legal, yaiku nganti:

  • kewajiban ukum sing nuntut kita ngolah data nganti ora kaiket
  • kemungkinan nggawe, nyelidiki utawa mbela klaim sing ana gandhengane karo kontrak sing rampung karo Toko dening pihak-pihak bakal mandheg
  • sampeyan bakal narik idin kanggo ngolah data, yen dadi dhasar
  • bantahan sampeyan babagan pemrosesan data pribadi sampeyan bakal ditampa - yen dhasar pangolahan data minangka kapentingan sing sah saka administrator utawa yen data kasebut diproses kanggo pemasaran langsung

- gumantung saka apa sing ditrapake ing kasus tartamtu lan apa sing paling cepet kedadeyan.

KESELAMATAN DATA

Nalika ngolah data pribadi, kita nggunakake langkah-langkah pengaturan lan teknis sing sesuai karo undang-undang sing ditrapake, kalebu enkripsi sambungan karo sertifikat SSL.

Kuwasa sampeyan

Sampeyan duwe hak njaluk:

  • akses menyang data pribadi,
  • mbenerake,
  • ngilangi,
  • watesan proses,
  • panjaluk kanggo ngirim data menyang administrator liyane,

Lan:

  • mbantah kapan wae kanggo proses data:
    • amarga ana sebab sing ana gandhengane karo kahanan sampeyan - gegayutan karo proses data pribadi babagan sampeyan, adhedhasar seni. 6 detik 1 lit. f GDPR (yaiku babagan kepentingan sah sing ditindakake dening administrator),
    • yen data pribadi diproses kanggo tujuan pemasaran langsung, nganti proses kasebut ana gandhengane karo pemasaran langsung kasebut.

Hubungi kita yen sampeyan pengin nggunakake hak.

Yen sampeyan yakin manawa data diproses kanthi ilegal, sampeyan bisa ngirim komplain menyang panguwasa pengawas.

KOKOKI

Toko kita, kaya umume situs web, nggunakake apa sing diarani cookie (cookie). File-file iki:

  • disimpen ing memori piranti (komputer, telpon, lsp)
  • kalebu, sampeyan bisa nggunakake kabeh fungsi ing Toko
  • aja ngganti setelan piranti sampeyan

Kanthi nggunakake pilihan browser sing cocog, sampeyan bisa kapan wae:

  • mbusak cookie
  • mblokir panggunaan cookie ing mbesuk

Ing Toko iki, cookie digunakake kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • ngelingi informasi babagan sesi sampeyan
  • statistik
  • pemasaran
  • nuduhake fungsi Toko

Kanggo sinau cara ngatur cookie, kalebu cara mateni ing browser, sampeyan bisa nggunakake file pitulung browser. Sampeyan bisa maca informasi babagan subyek iki kanthi mencet tombol F1 ing browser. Kajaba iku, tips sing relevan bisa ditemokake ing subpage ing ngisor iki, gumantung karo browser sing digunakake:

Informasi luwih lengkap babagan cookie bisa ditemokake ing Wikipedia.

LAYANAN EKSPRAL / RESEP DATA

Kita nggunakake layanan entitas eksternal sing data sampeyan bisa ditransfer. Ing ngisor iki minangka dhaptar sing bisa nampa data:

  • panyedhiya piranti lunak dibutuhake kanggo mbukak toko online
  • entitas sing ngirim barang
  • panyedhiya pembayaran
  • panyedhiya hosting
  • entitas sing nggampangake optimalisasi Toko
  • wong sing kerja sama karo kita adhedhasar kontrak ukum sipil, ndhukung kegiatan saiki
  • panyedhiya piranti lunak sing nggampangake mbukak bisnis (kayata piranti lunak akuntansi)
  • entitas sing menehi dhukungan teknis
  • entitas sing nyedhiyakake sistem surat
  • entitas sing nyedhiyakake layanan pemasaran
  • entitas sing nyedhiyakake layanan statistik
  • panguwasa umum sing relevan nganti Administrator wajib menehi data

HUBUNGI KANG ADMINISTRATOR

Apa sampeyan pengin nggunakake hak data pribadi?

Utawa sampeyan mung pengin takon babagan sing ana gandhengane karo Kebijakan Privasi?

Tulis menyang alamat e-mail:
sklep@modelarskiswiat.pl