fbpx
BLOG: Modelimi nga sfondi

Seksioni i blogut: mësime modelimi, udhëzime mësimore, udhëzues, fakte interesante.

Shko
Dyqani i shitjes me pakicë: MODELERT PRODUKTET BOTRORE

Një dyqan me pakicë me ofertën e markës sonë: produkte me cilësi më të lartë për modeluesit.

Shko
KU TE BLEJ

Lista e dyqaneve zyrtare dhe shitësve me shumicë me ofertën Modellers World

Shko

Kategoritë e blogut

Për ta bërë më të lehtë lundrimin në blog, shënimet në të grupohen sipas blloqeve të mëposhtme:

Modelet e motit

Prezantimi i teknikave të gjurmëve të papastërtisë dhe veshin në model Puna me modelin nga faza e paraqitjes së lodrës deri tek krijimi i iluzionit të realitetit.

Shfletoni
Manualët e modelimit

Gjithçka në lidhje me punën themelore të modelit. Rreth ngjitjes, përpunimit dhe pikturimit, sipas maksimës sonë: modeli i bërë nga e para.

Shfletoni
Punëtori: me një model nga A në Z

Marrëdhënia e punës me modelin nga prerja e parë në galerinë përfundimtare. 

Shfletoni
vogëlsira 

Një seksion blog kushtuar modelimit të temave: kolona, ​​raporte, intervista. Raporte nga ngjarjet e modelimit. Pak për ushtrinë.

Shfletoni
Testet dhe prezantimet

Paraqitja e kutive para ngjitjes, provat e kimikateve dhe aksesorët e modelimit. Çfarë kemi në dorë, objektivisht dhe në pikën e duhur.

Shfletoni
Galeria e punëve të përfunduara

Galeritë Finale të Projekteve të Përfunduara. Të gjithë modelet që kam punuar dhe që janë përfunduar me sukses kanë një vend në këtë seksion.

Shfletoni
Aktualności 

Çfarë ka të re në Botën Modelarski. Gjithçka rreth asaj që po ndryshon dhe po ndodh në faqet e faqes në internet, por edhe rreth lajmeve dhe njoftimeve të tregut.

Shfletoni
DIY: Bërja e modelit DIY

Në këtë seksion, ne paraqesim pajisje të vogla të bëra në shtëpi, pajisje dhe pajisje të dobishme për modeluesit dhe entuziastët e DIY.

Shfletoni

Regjistrimet e fundit në blog

Për çfarë po shkruajmë aktualisht, për çfarë po punojmë:

OIL WASH tutorial i motit

Vaj i ndotur Wash 'ami acc mjeshtër Mirek Serba

Vaj Wash këto janë produktet tona për të cilat ne jemi veçanërisht krenarë. Kush është Mirosław Serba në skenën e modelingut polak, nuk ka nevojë të shpjegohet. Një burrë i talentuar, vizionar modelues dhe modelues me një [...]

Lexo më shumë

Rishikim nga Grot Orderly

Faleminderit autorit dhe ju ftojmë ta ndiqni atë në media: PAYPAL ME: https://paypal.me/Zigmunth PATRONITE: https://patronite.pl/GrotOrderly SKLEPIK CUPSELL: http: //grotorderly.cupsell. pl / LIDHJA E DISKORDIT: https://discord.gg/jxzq2rx FAQJA N F FACEBOOK: http://www.facebook.com/GrotOrderly BLOG N BL BLOGSPOT: http://www.grotorderly.pl

Lexo më shumë

Një film i ri në kanalin Agtom

Sot, natën vonë, një tjetër video në kanalin Agtom fluturoi nga ndërtimi i rezervuarit 7TP - IBG 1:35, lajm nga stalla IBG. Tomek prezantoi teknikën e aplikimit të bojës wash furçë ajri. Faleminderit që zgjodhët [...]

Lexo më shumë

Hyrjet më të njohura

Shikoni për çfarë lexojnë më së shumti pajtimtarët tanë në faqen tonë të internetit:

Zbatimi i pigmenteve në modele

përmbledhje njohurish

Si të bëni tapiceri në një model Si të bëni tapiceri në një model

teknikë tapiceri sfungjer - e thjeshtë dhe efektive!

Organizatorët e seminarit nga HobbyZone

ia vlen, nuk ia vlen? - Rishikimi

Ndryshk në shall

si të arrihen shpejt dhe me lehtësi efekte interesante në model

Forca në grup

A keni një llogari në Facebook? Bashkohuni me grupin tonë  Tifozët e Modelimit dhe Motit!

Të jesh në komunitet është një mundësi e shkëlqyer për të prezantuar veten, për të kërkuar frymëzim dhe për të kërkuar këshilla. Bëni njohje modelimi, ndiqni dhe bashkohuni në diskutime. Mos harroni, kush nuk bën pyetje nuk fiton njohuri. Ne gjithashtu organizojmë gara ciklike me çmime dhe Kampionatet Botërore të Kupave të Modelimit në grup.

Rekomandimet

Ja se çfarë thonë ata për ne:

Unë patjetër që e rekomandoj atë. Një pjesë e punës së mirë, këshilla të ekspertëve, plane ndërtimi dhe galeri të bukura në çdo nivel të avancimit të modelimit.

Stefan Łysy

Opinion nga Facebook

Më e mira në PL! Uebfaqe, dyqan, ofertë shumë e mirë. Unë rekomandoj që të bashkohen në grup, kulturë të lartë.

Michał Drozdowski

Opinion nga Facebook

Një grup i shkëlqyeshëm dhe shumë interesant me ide shumë interesante

Krystian Szczotka

Opinion nga Facebook

Disa fjalë për autorin

Bërja e modelit është një profesion që më konsumoi që në fëmijëri. Unë vazhdimisht zhvilloj pasionin tim, i cili i dha lindje Botës Modelarski: një botë ku unë mund të ndërthur hobin tim me jetën time profesionale. Ku cilësia është një përparësi dhe arsyetimet nuk mund të diskutohen.

Michał Wiśniewski

Pronar i Kompanisë Modelarski Świat

Më shumë rreth kompanisë