fbpx
BLOG: MODÉLA TI BACKGROUND

Bagéan blog: pelajaran modél, tutorial, pituduh, fakta anu pikaresepeun.

Indit
TOKO RÉTIL: PRODUK modél WORLD

Toko ritel kalayan tawaran mérek kami: produk kualitas luhur pikeun modél.

Indit
Dimana ngagaleuh

Daptar toko resmi sareng wholesalers kalayan tawaran Modellers World

Indit

Kategori blog

Sangkan leuwih gampang dina nganapigasi blog, éntri dina éta dikelompokkeun numutkeun blok ieu:

Modél pelapukan

Presentasi téhnik kokotor sareng ngagem tilas dina modél Gawe sareng model ti panggung penampilan cocooan nepi ka nyiptakeun ilusi kanyataan.

Ngotéktak
Pitunjuk modél

Sagalana ngeunaan karya modél dasar. Ngeunaan gluing, pamrosésan sareng lukisan, numutkeun maksimal kami: modél ngadamel ti mimiti.

Ngotéktak
Bengkel: kalayan modél ti A dugi ka Z

Hubungan karya sareng modél ti mimiti motong dugi ka galéri akhir. 

Ngotéktak
trivia 

Bagéan blog dikhususkeun pikeun modél topik: kolom, laporan, wawancara. Laporan tina acara modél. Sakedik ngeunaan militér.

Ngotéktak
Tés sareng presentasi

Presentasi kotak sateuacan dipasang, tés bahan kimia sareng asesoris modél. Naon anu urang tangankeun, sacara obyektif sareng ka titik.

Ngotéktak
Galeri karya lengkep

Galéri Akhir Proyék Rengse. Sadaya modél anu kuring damel sareng anu hasil réngsé ngagaduhan tempat dina bagian ieu.

Ngotéktak
Warta 

Naon anu énggal dina Modelarski Dunya. Sadayana ngeunaan naon anu robih sareng kajantenan dina halaman wéb, tapi ogé ngeunaan berita sareng pangumuman pasar.

Ngotéktak
DIY: Ngadamel Model DIY

Dina bagian ieu, kami nampilkeun aksésoris leutik buatan bumi, alat sareng alat anu berguna pikeun modél sareng peminat DIY.

Ngotéktak

Éntri blog pangénggalna

Naon anu ayeuna urang nyerat, naon anu urang damel:

Tinjauan ti Grot Orderly

Hatur nuhun ka panulis sareng urang ngajak anjeun nuturkeun anjeunna dina média: PAYPAL ME: https://paypal.me/Zigmunth PATRONITE: https://patronite.pl/GrotOrderly SKLEPIK CUPSELL: http: //grotorderly.cupsell. pl / DISCORD LINK: https://discord.gg/jxzq2rx PAGE ON FACEBOOK: http://www.facebook.com/GrotOrderly BLOG ON BLOGSPOT: http://www.grotorderly.pl

Maca deui

Pilem anyar dina saluran Agtom

Dinten ayeuna, sapeupeuting, video séjén dina saluran Agtom ngalayang ti pangwangunan tank 7TP - IBG 1:35, berita ti kandang IBG. Tomek nampilkeun téhnik nerapkeun cét wash sikat udara. Hatur nuhun parantos milih [...]

Maca deui

Bengkel dina festival di Jaworzno

Naha anjeun hoyong ningali modél mulya anu didamel tina set Tamiya saderhana sareng populér muncul tina panangan tuan? Ti enol dugi ka pahlawan, éta anu disebat bengkel, anu dibarengan ku Mirosław [...]

Maca deui

Éntri pang populerna

Parios naon anu langkung seueur ngeunaan palanggan maca dina halaman wéb kami:

Nerapkeun pigmén ka modél

kompendium elmu

Kumaha carana nyieun upholsteri dina modél Kumaha cara nyieun upholsteri dina modél

téhnik pelapis bolu - saderhana sareng efektif!

Panitia bengkel ti HobbyZone

hargana, henteu pantes éta? - Tinjauan

Karat kana muffler

kumaha gancang sareng gampang ngahontal épék anu pikaresepeun dina modél

Kakuatan dina grup

Dupi anjeun ngagaduhan akun Facebook? Gabung sareng grup kami  Pemodelan modél sareng Weathering!

Janten di komunitas mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun nampilkeun diri, milari inspirasi sareng milari naséhat. Ngadamel kenalan modeling, nuturkeun sareng ngiringan diskusi. Émut, saha waé anu henteu naroskeun henteu kénging élmu. Kami ogé ngatur pasanggiri siklus sareng hadiah sareng Juara Piala Modél Dunya dina grup.

Saran

Ieu anu aranjeunna nyarios ngeunaan urang:

Kuring pasti nyarankeun éta. Sapotong padamelan anu saé, naséhat ahli, rencana pangwangunan sareng galeri éndah dina unggal tingkat kamajuan modél.

Stefan Łysy

Pendapat tina Facebook

Anu pangsaéna di PL! Situs wéb, toko, tawaran anu saé. Abdi nyarankeun ngiringan kana grup, budaya anu langkung luhur.

Michał Drozdowski

Pendapat tina Facebook

Grup anu hébat sareng pikaresepeun kalayan ideu anu narik pisan

Krystian Szczotka

Pendapat tina Facebook

Sababaraha kecap ngeunaan panulis

Nyusun modél mangrupikeun padamelan anu nyéépkeun kuring ti budak. Kuring konsistén ngembangkeun karep kuring, anu nimbulkeun Dunya Modelarski: dunya dimana kuring tiasa ngagabungkeun hobi sareng kahirupan profesional kuring. Dimana kualitas janten prioritas sareng alesan teu aya patarosan.

Michał Wiśniewski

Pamilik Companyarski Świat Company

Langkung seueur ngeunaan perusahaan