fbpx

Kumaha carana ngadamel pelapis dina modél - Téhnik pelapis spons - saderhana sareng efektif!

Kumaha carana ngadamel pelapis dina modél - Téhnik pelapis spons - saderhana sareng efektif!

nyertakeun dina modél

Panutup cet dina modél katingali efektif pisan, aranjeunna paling sering dilakukeun dina kendaraan militér sareng kapal terbang, masihan cakar sareng potongan realistis. Alat naon waé anu leres-leres dioperasikeun dina kaayaan sesah, khususna anu militér, nunjukkeun tanda pakean sareng luh, lecet sareng goresan dikumpulkeun sacara praktis dina unggal léngkah. Éta pantes nunjukkeun ieu dina modél. Dina téks ieu, kuring nampilkeun cara ngadamel pelapis kulit dina modél nganggo bolu tibatan sikat, anu mangrupikeun téknik pelapukan anu paling populér sareng ngan saukur éndah.

Téhnik gores sareng gores ogé sering disebat "chipping"

Didamel ku sikat, nyaéta kantun dicét, sesah dikendali, bahan pelapis henteu sakedik sareng acak sapertos nganggo bolu. Kituna, urang fokus kana éta. Anu paling diperyogikeun ku urang tiasa dipendakan dimana-mana - kuring paling resep spons pelapis, anu kuring nembe kintun tina "alledrogo". Anjeun ogé tiasa nganggo bolu kanggo nyeuseuh piring atanapi mandi, tapi tujuanana pikeun anu lemes sareng padet, sanés anu kasar sareng "panon" ageung. Sapotong spons kuring gaduh bakal tahan mangtaun-taun.

pelapis bolu

Salaku tambahan kana bolu, urang ogé peryogi warna cet anu leres pikeun upholsteri urang. Kedah diémutan yén waja bakal tarnish gancang dina pangaruh kaayaan cuaca, janten ati-ati tina warna ngagurilap - coklat poék Sigana di dieu pangsaéna. Aya warna khusus cét cét anu dijual kalayan ngiuhan anu sampurna. Abdi kantos ngagunakeun warna mahagona ti Mr. Hobi. Nanging, upami anjeun hoyong ngadamel pelapis "seger", émut yén waja anu dianggo pikeun baju waja henteu hérang sapertos pelek anu dipoles, janten ogé pilih warna waja anu kotor sareng kotor. Aya ogé masalah pesawat, kulitna anu didamel tina aluminium - didieu pilihanana atra - aluminium henteu keyeng atanapi tarnish.

Pikeun kuring, warna pilihan nyaéta cet akrilik "chipping" ti Ammo of Mig. Upami anjeun henteu ngagaduhan, sareng anjeun ngagaduhan coklat matte langkung ringan, anjeun tiasa nyampur sareng hideung, ogé kedah matte:

kumaha carana nyieun upholsteri dina modél

Kumaha carana ngadamel pelapis nganggo bolu

  1. Nyarek sapotong bolu supados tiasa gampang dicekel ku dua ramo,
  2. Nyiapkeun sakedik cét,
  3. Remes bolu sareng rendam ku cet,
  4. Solokan dina sepré atanapi anduk kertas anu bersih dugi ka ngantepkeun tapak lacak anu sumebar pisan, henteu kedah ngeclak cét na. Bolu na kedah garing. Langkung seueur deui, bahan pelapis hipu langkung lemes,
  5. Kalayan tambalan anu hipu, kesan tekstur bolu di tempat anu dipilih. Entong diusap, tong dipencét - éta ngan ukur sikat:

ngalukis pelapis dina modél

téhnik upholsteriPelapis bolucet naon pikeun jokcet chipping dina modél kumaha carana ngadamel

 

Dimana sareng iraha ngalakukeun pelapis

Iraha olahraga nyaéta sual resep. Pikeun kuring, tarekatna sapertos kieu: ngalukis - nyukcruk kertas - wash - padding. Sababaraha nerapkeun padding sateuacan washem. Éta masuk akal upami urang hoyong ngalakukeun umum wash, modél kotor. Nanging, bahan pelapis ogé kedah diamankeun ku mat varnish, upami sanés pelarut anu dianggo pikeun wash'sareng aranjeunna tiasa ngumbah pelapis urang.

Dimana? Tangtosna, seueur pisan gumantung kana kumaha urang hoyong nampilkeun modélna - enteng atanapi beurat lungse. Mimiti, ieu bakal aya sadayana tatu sareng tempat anu kakeunaan lecet. Ogé, dimana awakna gerak, memar bakal muncul. Penting henteu nganggo spons kana jarum jam. Coba ngadamel langkung bujur, potongan modél langkung panjang tibatan muih masing-masing.

Kumaha carana ngadamel pelapis dina modél nganggo bolu deui

  • Anu paling penting nyaéta ngaraos spons.
  • Mimiti, latihan kana hal anu sanés, sapertos tutup bungkus margarin. Tingali kumaha nerapkeun tekanan kana pelek supados henteu ngadamel kokotor, tapi spatter.
  • Larapkeun bolu hampang, entong dicekel, entong diolés, entong pelincir. Gerak gancang bakal dianggo anu pangsaéna.
  • Coba nyingkahan klompok pelapis tempat, ngadamel pelapis kulit dina modél langkung éksténsif sapanjang panel, pasisian, di sakuriling lombang.
  • Ngarasakeun pangaruh hébat!

Naon pangaruh chip cet kana modél anu nganggo bolu?

  • modél sateuacan nerapkeun téknik:

  • saatos nerapkeun téknik pelapis:

pelapis kulit sareng téhnik ngeruk dina modél

téhnik pelapukan

modél kotor

modél chipping

 

Tambah comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Situs ngagunakeun Akismet pikeun ngirangan spam. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan kumaha data koméntar diolah.