fbpx

Karat dina silencer - kumaha gancang sareng gampang ngahontal épék anu pikaresepeun dina modél

Karat dina silencer - kumaha gancang sareng gampang ngahontal épék anu pikaresepeun dina modél

Karat dina muffler - modeling

Kumaha carana ngadamel karat dina muffler - ieu mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan modél pelapukan ku penggemar "baju waja". Dinten ayeuna, sakali deui, Mirosław Serba bakal nyebatkeun pangalamanana ka kami, nampilkeun cara na. Dina panduan anu pondok, anjeunna bakal ngajelaskeun sareng nunjukkeun kumaha anjeun tiasa gancang sareng gampang ngahontal épék anu pikaresepeun dina modél.

Karat dina muffler - produk dipaké:

 

Karat dina muffler - téhnik manufaktur:

Mirek masihan:

  • Kuring nempatkeun cet minyak siena anu kabeuleum dina muffler anu dicét sateuacanna. Kuring cet sadayana sacara ati-ati, henteu kénging jurang. Peryogi merhatoskeun tahap ieu, anu bakal ngajantenkeun padamelan urang langkung gampang dina tahapan salajengna.

 

 

  • Nalika cet minyak sakedik garing, kuring nyampurkeun pigmén Ammo Mig 3007 ku cara ngetok lembut. Kuring nyobian kéngingkeun permukaan anu rada porous.

 

 

  • Nalika hal éta rada garing, kuring sacara lembut nerapkeun Eco 1 ka tempat-tempat anu kuring hoyong tiruan karat anu langkung seger. Abdi ngantosan éta garing sakedik deui ...

 

 

  • Teras abdi nerapkeun pigmén Vallejo 73107 ka tempat anu dipilih. Kuring nyobian nerapkeun pigménna dina poin, anu bakal ngahasilkeun hasil anu pikaresepeun dina tahap-tahap salajengna.

 

 

  • Léngkah salajengna anu kuring laksanakeun nyaéta nerapkeun pigmén Amunisi 3003 ka pigmén karat anu diterapkeun sateuacanna. Pigmén dilarapkeun ku cara ieu bakal lighten lapisan saméméhna sareng bakal masihan langkung réalisme.

 

Pangaruh karat siap dina modél kami:

  • Ieu mangrupikeun panyumput anu karat. Mudah-mudahan tutorial pondok ieu ngabantosan anjeun ngadamel "karat" nyalira kana modélna. Hormat, Mirosław Serba.

Karat dina muffler - modeling

 

 

 

koméntar 3

  1. Sebastian Nowak anjeunna nyerat:

    langkung ku kamungkinan nyetak, langkung leutak sareng lebu, salam hormat

  2. Simon A. anjeunna nyerat:

    Kuring nyuhungkeun pituduh anu langkung sapertos kitu!

  3. Pawcio anjeunna nyerat:

    Hébat! Hormat!

Tambah comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Situs ngagunakeun Akismet pikeun ngirangan spam. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan kumaha data koméntar diolah.