fbpx

Bengkel dina festival di Jaworzno

Bengkel dina festival di Jaworzno

Naha anjeun hoyong ningali modél mulya anu didamel tina set Tamiya saderhana sareng populér muncul tina panangan tuan? Ti enol dugi ka pahlawan, éta anu disebat bengkel anu bakal kami nunjukkeun babarengan sareng Mirosław Serba dina festival modél di Jaworzno!

Moal lami deui, dina tanggal 12 Séptémber, ngan ukur pikeun pemirsa langsung, kasempetan anu saé naék kana tingkat anu langkung luhur, pikeun naroskeun, kanggo nyéépkeun waktos anu sasarengan nalika ngotorkeun tee palastik.

Acara bakal lumangsung di dieu:

Ieu puncak sneak tina naon anu anjeun tiasa pelajari, kumaha ngalakukeun 🙂

Tambah comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Situs ngagunakeun Akismet pikeun ngirangan spam. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan kumaha data koméntar diolah.