fbpx

Blog

Tinjauan ti Grot Orderly

Hatur nuhun ka panulis sareng urang ngajak anjeun nuturkeun anjeunna dina média: PAYPAL ME: https://paypal.me/Zigmunth PATRONITE: https://patronite.pl/GrotOrderly SKLEPIK CUPSELL: http: //grotorderly.cupsell. pl / DISCORD LINK: https://discord.gg/jxzq2rx PAGE ON FACEBOOK: http://www.facebook.com/GrotOrderly BLOG ON BLOGSPOT: http://www.grotorderly.pl

Pilem anyar dina saluran Agtom

Dinten ayeuna, sapeupeuting, video séjén dina saluran Agtom ngalayang ti pangwangunan tank 7TP - IBG 1:35, berita ti kandang IBG. Tomek nampilkeun téhnik nerapkeun cét wash sikat udara. Hatur nuhun pikeun milih produk kami! Anjeun tiasa nonton pilem na dina tautan di handap ieu.

Bengkel dina festival di Jaworzno

Naha anjeun hoyong ningali modél mulya anu didamel tina set Tamiya saderhana sareng populér muncul tina panangan tuan? Ti enol dugi ka pahlawan, éta anu disebat bengkel anu bakal kami nunjukkeun ka anjeun sasarengan sareng Mirosław Serba dina festival modél di Jaworzno! Moal lami deui, dina 12 Séptémber, ngan ukur pikeun pemirsa hirup kasempetan anu saé naék kana tingkat anu langkung luhur, ...
Maca deui

Warta ti Modellers World Pébruari 2020

Dina taun énggal, urang mimitian ku sababaraha kabaruan sareng, sapertos biasana, pendekatan inovatif pikeun produk pikeun modél. Nanging, pikeun anjeunna perkawis aranjeunna, kami hoyong hatur nuhun kana sambutan anu haneuteun mérek Modellers World kami, anu diluncurkeun di pasar dina pertengahan taun 2019. Kami henteu ngarepkeun seueur pujian sareng kecap aprésiasi, sabab sanaos kami terang yén ...
Maca deui

Pelapukan leuweung sareng piguna Modellers World

Hutan leuweung ku pigmén

Pilem ku Mirek Serba, kami ngundang anjeun pikeun resep fanpage ek Mirek tiasa dipendakan dina tautan: https://www.facebook.com/BEARMODELING/

Dina skala hangar 182 saluran

Kami dina saluran Skala hangar 182!

Sawatara waktos ka pengker kuring isin nyerat ka Dawid, pangadeg saluran Scalehangar182, naha anjeunna badé nyobian produk Polandia énggal. Dawid, Kutub anu cicing sacara permanen di Inggris, satuju sareng ... Sigana mah anjeunna resep produk urang dugi ka anjeunna mutuskeun ngasupkeun kana répertoar na 🙂. Dawid nyaéta jalma anu jujur ​​pisan sareng ramah, ...
Maca deui

Alexmodeling Youtube

Modél dina Youtube Portugis

Waktos ieu, Modellers siuwaksy parantos dugi ka Portugal! Tingali sareng langganan saluran Alexa, modél berbakat anu ngagaduhan seueur kipas dina YouTube! Ieu di handap mangrupikeun pidéo anu aranjeunna dilebetkeun kana aksi washe Modellers Dunya.

Buba Wagon Penjajahan Modél KW-1 kotor!

Unggal pendapat sareng unggal ulasan penting pisan. Nalika produk keuna ku jalma anu luhur sapertos modél berbakat anu dipikaterang ku sadayana, haté tuwuh sareng ngageter ku émosi 😉. Hayu urang parios naon kesan Rafał Kubić nalika tés siuwaxy Modellers World dina KW-1, anu janten poko bengkel na di IV Poland Model Show. Pikeun anu henteu wawuh kana karya Buba, kuring nyarankeun ieu ...
Maca deui

PMW dina Modellers World

Lokakarya Patryk Models ngeunaan Modellers - naha anjeunna resep?

Patryk Manikowski, panulis halaman wengkel Patryk Models Workshop, mangrupikeun jalma anu pangpayunna di Polandia, sareng jalma anu munggaran pisan, anu nampi produk Modellers World pikeun diuji. Kuring hoyong pendapatna kusabab anjeunna jalma anu jujur ​​pisan sareng kuring terang yén upami aya anu lepat, anjeunna bakal nyaritakeun ngeunaan éta. Anjeunna ngadukung sareng ngabungahkeun kuring ti mimiti, ...
Maca deui

Lukisan dek uji kapal perang Yamato wash Modellers World YouTube

ujian washy Modellers World dina saluran Agtom

Sawatara waktos ka pengker, kahadean ti panulis saluran Agtom, Tomek Wawerski, pilem némbongan dimana anjeun tiasa ningali urang washKalakuan anu hadé pikeun jenis produk ieu - conto ngagunakeun Minyak Wash naék kapal perang! Di dieu, sateuacan ngarobih sikat anu napel dina botol serelek, tapi produk na sami. Kuring ngan ukur bakal nambihan ...
Maca deui