fbpx

Kategori: DIY: Ngadamel Model DIY

Kumaha cara ngadamel lawon pikeun modél

Roti saputangan sareng terpal - tambahan anu épéktip pikeun diorama

Kali ieu Tip Gancang ti Szymon Pasternak - metoda saderhana sareng mujarab pikeun lawon, terpal sareng tiruan bahan anu sami pikeun diorama sareng modél urang. Kami émut - diorama, vignette, atanapi bahkan modél tunggal anu pikaresepeun sacara visual, éta sering-sering kusabab rasa sareng detil tibatan karajinan modél éta sorangan. Versi terpal palastik sering ditambihan kana modél, ...
Maca deui

Ngocok cet

Ngaduk cet DIY

Kami ngundang anjeun kana entri munggaran dina katégori énggal - DIY: Do It Your Own Modelling. Dina bagian ieu, kami nampilkeun gadget sareng alat buatan bumi anu berguna pikeun modél sareng peminat DIY. Mimiti - Paint Shaker atanapi "shaker (serius?) Kanggo cét". Tingali carana, ngagunakeun alat anu populér - jigsaw, oyag sareng campuran modél anjeun sareng bahan kimia. Ti…
Maca deui

téhnik upholsteri

"Palét baseuh" - ngabantosan ngalukis nganggo akrilik

Lukisan ku sikat ku cét akrilik, nyaéta cét standar pikeun modél, nimbulkeun masalah anu tangtu - kami hoyong tuang sababaraha tetes di tempat pikeun ngalukis hiji hal, tapi cet anu dituang dina tutupna garing gancang, kentel sareng urang kedah ngalarapkeun deui saatos waktos anu pondok. Masalahna penting pisan upami urang parantos nyampur warna sareng urang kedah nempatkeun dua atanapi ...
Maca deui