fbpx

Kategori: Galeri karya lengkep

MiniArt Bantam 40 BRC

MiniArt BANTAM 40 BRC kalayan kru, 1/35 - galéri sareng kesan konstruksi

Modélna parantos dipidangkeun dina kasempetan Fr. washLukisan raray, waktos kanggo pangaruh akhir. Pikeun modélna, kuring nyiptakeun stand saderhana di iklim lapangan anu has dumasar kana styrodur. Modélna leutik, tapi pinuh ku eusina. Éta ngandung saloba 5 inohong, hatur nuhun anu katingalina henteu goréng. Harga pikeun sét sakitar PLN 75-80, anu sigana sapertos seueur ...
Maca deui

Waffentrager auf E-100, 1/72

JUARA "MODELING DUNIA" Maret 2018 - karya anu dimeunangkeun ku Marcin Muszkiet!

Model: Waffentrager auf E-100, 1/72 Panulis: Marcin Muszkieta PEMENANG KEJOHANAN DUNYA MODEL Maret 2018 dina katégori: laporan poto anu paling pikaresepeun.

Samba beus

Volkswagen T1 Samba Bus - 1/24 Revell

Modél kolot kuring anu dilestarikan, anu kuring pasihkeun kalayan perasaan anu hébat. Abdi diajar kumaha damel sareng topéng, saringan sareng minyak, sareng cara nganggo sikat udara. Éta mésér teu lengkep dina lélang online, anu henteu ngaganggu kuring teuing, sabab éta panginten janten puing ti mimiti mula. Salaku pantes Revell, tilepan kénca seueur anu dipikahoyong sareng aya sababaraha kasalahan dina manual - ...
Maca deui

Diorama imah rusak
Tamiya urang m41

Galeri: US M41 Walker Bulldog - 1/35 Tamiya

Modél ieu mangrupikeun salah sahiji modél baju waja munggaran kuring, upami sanés anu sanés. Sanaos ieu, éta ngan hiji-hijina tina jaman éta - éta dikonci dina kabinet (anu kuring tulus nyarankeun). Set Tamiya Murah (ayeuna sakitar PLN 50), fantastis ditilep sareng tanpa aya kalemahan utama, anu aya hubunganana sareng harga anu anjeun kedah mayar kanggo éta. Hebat…
Maca deui