fbpx

Kategori: Pitunjuk modél

Buba Wagon Penjajahan Modél KW-1 kotor!

Unggal pendapat sareng unggal ulasan penting pisan. Nalika produk keuna ku jalma anu luhur sapertos modél berbakat anu dipikaterang ku sadayana, haté tuwuh sareng ngageter ku émosi 😉. Hayu urang parios naon kesan Rafał Kubić nalika tés siuwaxy Modellers World dina KW-1, anu janten poko bengkel na di IV Poland Model Show. Pikeun anu henteu wawuh kana karya Buba, kuring nyarankeun ieu ...
Maca deui

nangtung pikeun modél

Ngabentuk dasar pikeun diorama - naon anu kudu dilakukeun? 1 Patén saderhana.

Naon ngadamel diorama? Naon anu kedah dilakukeun diorama nyaéta patarosan anu sepuh sa dunya sareng salah sahiji anu gaduh ratusan jawaban. Abdi parantos ningali dasar tina sagala rupa. Diantara hal-hal séjén, jalma-jalma dijantenkeun dasar tina diorama tina: plester, pulp kertas, uyah, modeling liat, plastisin, polistirin, bolu kembang, kertas ngagulung anu dicelupkeun dina anyaman, kai, gipsum sareng semén perekat ...
Maca deui

téhnik upholsteri

"Palét baseuh" - ngabantosan ngalukis nganggo akrilik

Lukisan ku sikat ku cét akrilik, nyaéta cét standar pikeun modél, nimbulkeun masalah anu tangtu - kami hoyong tuang sababaraha tetes di tempat pikeun ngalukis hiji hal, tapi cet anu dituang dina tutupna garing gancang, kentel sareng urang kedah ngalarapkeun deui saatos waktos anu pondok. Masalahna penting pisan upami urang parantos nyampur warna sareng urang kedah nempatkeun dua atanapi ...
Maca deui

nyertakeun dina modél

Kumaha carana ngadamel pelapis dina modél - Téhnik pelapis spons - saderhana sareng efektif!

Goresan cét dina modél éta katingalina épéktip pisan, aranjeunna paling sering dilakukeun dina kendaraan militér sareng kapal terbang, masihan cakar sareng potongan réalistis. Naon waé pakakas anu leres-leres dioperasikeun dina kaayaan sesah, khususna anu militér, nunjukkeun tanda pakean sareng luh, sareng ngumpulkeun dings, lecet sareng goresan ampir unggal léngkah. Éta pantes nunjukkeun ieu dina modél. Dina téks ieu, kuring nampilkeun kumaha cara ngadamel pelapis dina ...
Maca deui

Hiji cara pikeun gampang sareng éndah cet dina 1/35 kalayan bantosan airbrush

Lukisan sirah, atanapi langkung pas nyanghareupan inohong, dina skala leutik sapertos 1/35 tiasa leres-leres nguciwakeun. Hanjakalna, pangaruhna sering sapertos urang kéngingkeun karikatur tinimbang rupa anu dicét kalayan éndah. Pikeun kuring, usaha pikeun cet sirah figurine sok setrés pisan, sabab kuring salah sahiji jalma anu henteu gaduh panangan anu pageuh pisan. Janten kuring ngembangkeun metodeu pikeun ngalukis inohong ...
Maca deui

sikat garing ngabantuan sacara visual ngagambar tilep sareng sisina padet

Téhnik sikat garing, nyaéta DryBrush dina modél

Sikat garing dina modél (sacara harfiah sikat garing) nyaéta mindahkeun salah sahiji téknik dasar anu dianggo dina kanvas dina lukisan artistik. Éta diwangun ku ngalukis nganggo anu garing, atanapi langkung saéna anu kedah diucapkeun - ku sikat anu henteu nganggo cet. Ngagemana janten lirén lirén dina permukaan anu rata. Nanging, kusabab sababaraha partikel pigmén bakal tetep di tempat ...
Maca deui

Modél preshading

Hadir dina modél sareng ngenalkeun modulasi

Naha anjeun kantos naros kumaha sababaraha modél ngagaduhan gambar "tilu diménsi" anu éndah dicét, sedengkeun anu sanésna katingali lengkep sareng kumaha waé - biasana? Seni ieu mangrupikeun aplikasi terampil tina metode anu disebat preshading dina basa Inggris, nyaéta dina tarjamahan gratis, shading awal.

Kumaha miara sikat modél

5 aturan saderhana pikeun miara sikat modél

Dina mimiti petualangan kuring sareng modél ngalukis, kuring henteu mikir ngeunaan ngurus sikat pisan. Kuring mésér sababaraha sikat munggaran di toko modél, nganalisis opini ngeunaan pabrikan sareng ukuran anu disarankeun pikeun sababaraha jam, nyéépkeun sababaraha belasan zlotys dina set anu sah, supados sacara praktis kéngingkeun éta saatos dua modél munggaran.

Bagian-bagian anu terukir

Unsur gambar-gambar: naon anu diteukteuk sareng bentukna

Dina modél, elemen poto-poto tiasa dipaké pikeun ngaganti atanapi ngeuyeuban bagian-bagian anu, ku alesan teknisna murni, henteu tiasa didamel ipis sareng detail suntikan. Plastik ngan ukur aya wates na. Pelat tambaga tunduk kana prosés manufaktur anu béda, langkung awét sareng ngamungkinkeun anjeun "janten gélo" sakedik deui.

Produk pikeun modél ngeusian

Kumaha modél putty - Dasar Ngabentuk Modeling, bagian 3

Kumaha cara ngagunakeun modél dempul? - dina bagian panduan ieu, kami bakal ngabahas prosés ngawangun modél penting salajengna ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun tampilan anu miniatur pikeun miniatur urang. Nyatana, patarosan kedahna - kumaha modél putty (?), Kusabab anjeun tiasa ngalakukeun éta sanés ngan ukur modél putty, ngeunaan anu dina tulisan di handap - kuring ngajak anjeun maca.