fbpx

Kategori: Bengkel: kalayan modél ti A dugi ka Z

Kami ngagabungkeun modél World of Fantasy Masterbox-28

Modél dina iklim implengan "Ieu bumi abdi!" - Th. I: gluing sareng mesin

Saatos istirahat lami dina némpél miniatur, kuring tungtungna mendakan saatos pikeun nempatkeun pasién anu pangpayunna tina pengumuman terakhir dina méja: Bergtroll. Alami, éta jelema awon ieu anu kuring badé ngamimitian ngédit, ngarepkeun penampilan rumit na ...

ieu masterbox darat kuring

Sawangan: "Ieu bumi abdi" ti séri World of Fantasy ngalayang ka bengkel - sakumpulan inohong dina skala 1:24 ti Master Box

Lila-lila kuring rék asup ka daérah-daérah ieu, anu sigana henteu pati kawéntar di bunderan modél Polandia. Kuring mutuskeun pikeun ngusap jalan satapak rada. Sareng aya kasempetan pikeun éta. Master box parantos ngenalkeun sareng sacara sistematis ngalegaan tawaran palastik (henteu bénten!) Modél pikeun ngempelkeun ti séri fantasi Dunya. Dina waktos terbitan téks ieu, 4 sét sayogi, anu 1, ...
Maca deui

Modél preshading

Hadir dina modél sareng ngenalkeun modulasi

Naha anjeun kantos naros kumaha sababaraha modél ngagaduhan gambar "tilu diménsi" anu éndah dicét, sedengkeun anu sanésna katingali lengkep sareng kumaha waé - biasana? Seni ieu mangrupikeun aplikasi terampil tina metode anu disebat preshading dina basa Inggris, nyaéta dina tarjamahan gratis, shading awal.

Dunya modél

Kami ngawangun modél KW-2 Big Turret ti Trumpeter 1/35

Modél KW-2 ngantosan ampir 2 taun dina lomari baju, janten objék kuring unggal waktos kuring muka jangjang lomari baju kanggo baju haneut anu bersih. Proyék sumebar ngajantenkeun anjeunna ngantosan giliranana. Lebaran plastik ageung, bentukna sudut, narik ati, ulasan anu hadé dina portal asing. Sadaya ieu ngajangjikeun pisan senang dina ngahijikeun colossus ieu. Ieu di handap aya poto pondok ...
Maca deui