fbpx

Kategori: Modél pelapukan

minyak WASH tutorial pelapukan

Minyak kotor Wash 'ami acc. master Mirek Serba

minyak Wash ieu mangrupikeun produk kami anu kami bangga pisan. Saha Mirosław Serba dina pamandangan modél Polandia, teu kedah dijelaskeun. Lalaki anu berbakat, modeling visioner, sareng modél anu gaduh pangalaman hébat. Jawara, diantarana waé, anu Modél Oscar dina 2018 di Polandia Model Show. Anjeun resep atanapi henteu, tapi sakumaha anjeunna nyarios, éta henteu tomat ......
Baca leuwih

Karat dina muffler - modeling

Karat dina silencer - kumaha gancang sareng gampang ngahontal épék anu pikaresepeun dina modél

Kumaha carana ngadamel karat dina muffler - ieu mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan modél pelapukan ku penggemar "baju waja". Dinten ayeuna, sakali deui, Mirosław Serba bakal nyebatkeun pangalamanana ka kami, nampilkeun cara na. Dina panduan anu pondok, anjeunna bakal ngajelaskeun sareng nunjukkeun kumaha anjeun tiasa gancang sareng gampang ngahontal épék anu pikaresepeun dina modél.

Bak mandi kotor di tungtungna

Bak bak kotor & bagian kendaraan handap undak-usuk

Panulis pedoman dinten ayeuna mangrupikeun tokoh anu dikenal pisan dina adegan modél Polandia - Mirosław Serba. Anjeunna bakal nunjukkeun jalan ka urang pikeun sacara efektif ngarengsekeun bagian handap kendaraan dina sababaraha léngkah anu gampang. Nyiapkeun pikeun ngarusak modél - bahan Pikeun ngajantenkeun kotor anu anjeun peryogikeun: jarami bumi, pigmén, (warna anu dianggo di dieu): https://sklep.modelarskiswiat.pl/pl/p/A.MIG-3007-DARK-EARTH/ 125119 https: //sklep.modelarskiswiat.pl/pl/p/A.MIG-3004-EUROPE-EARTH/125116 https://sklep.modelarskiswiat.pl/pl/p/A.MIG-3003-NORTH-AFRICA- Debu / 125115 cet minyak (warna coklat van Dycke), ...
Baca leuwih

nyertakeun dina modél

Kumaha carana ngadamel pelapis dina modél - Téhnik pelapis spons - saderhana sareng efektif!

Goresan cét dina modél éta katingalina épéktip pisan, aranjeunna paling sering dilakukeun dina kendaraan militér sareng kapal terbang, masihan cakar sareng potongan réalistis. Naon waé pakakas anu leres-leres dioperasikeun dina kaayaan sesah, khususna anu militér, nunjukkeun tanda pakean sareng luh, sareng ngumpulkeun dings, lecet sareng goresan ampir unggal léngkah. Éta pantes nunjukkeun ieu dina modél. Dina téks ieu, kuring nampilkeun kumaha cara ngadamel pelapis dina ...
Baca leuwih

Wash minyak - kumaha ngadamel - téhnik modél dasar

Wash dina modél Wash urang maca moose) ibarat makeup pikeun awéwé. Éta nekenkeun kageulisan sareng kumaha waé éta ngan ukur langkung saé tibatan tanpa 😉 Éta langkung serius wash dina pemodelan, éta mangrupikeun pilihan kahiji sareng téhnik dasar anu, pikeun kuring, unggal modél kendaraan, pesawat atanapi mesin tempur sanésna.

pigmitan mig

Nerapkeun pigmén ka modél - gabungan élmu pangaweruh

Dina tulisan sateuacanna, kuring nunjukkeun kumaha pigmén tiasa dilakukeun ku cara ngagosok pastél sareng kuring nampilkeun pendapat kuring ngeunaan bédana antara bubuk anu dibeli sareng bubuk anu dilakukeun. Dina waktos ieu, kuring bakal nerapkeun pigménan dina wallpaper sareng épék anu tiasa urang mendakan. Upami anjeun parantos ngempelkeun sareng ngecét modélna, bahkan kalayan perawatan anu paling ati-ati, dina kaayaan ieu éta bakal katingali sapertos cocooan anu didamel saé, ...
Baca leuwih