fbpx

Kategori: trivia

Maus V2 ku Patryk Manikowski-1

Wawancara sareng Patryk - juara kajuaraan SEM ka-XNUMX.

Sakumaha seueur anjeun panginten anu terang, persaingan anu kami laksanakeun pikeun Grup Pemodelan sareng Penggemar Cuaca nembé réngsé, nyaéta Piala Dunya Modél ka-XNUMX. Kuring mutuskeun pikeun nyungkeun juara acara, Patryk Manikowski, kanggo wawancara pondok.

Kalayan kaméra di Land Forces Museum di Bydgoszcz!

Waktos ieu, hal pikeun pencinta sajarah sareng senjata nyata. Dinten ayeuna, kuring ngadatangan tempat anu saé sareng intim pikeun anjeun, dimana anjeun tiasa mendakan seueur paméran anu pikaresepeun ti Perang Dunya Kahiji sareng Kadua, ogé jaman baheula sareng paséa perang. Upami aya anu resep pisan kana baju seragam sareng alat-alat prajurit anu bajoang di payuneunana, bahan ieu kedahna! Musium perenahna ...
Maca deui