fbpx

Kategori: Tés sareng presentasi

Modél pangatur modél pikeun sikat sareng file

Panitia bengkel ti HobbyZone - naha éta pantes, henteu pantes? - Tinjauan

Sapertos unggal modél sareng peminat DIY, kuring nyéépkeun seueur waktos milari patén anu pangsaéna pikeun ngatur ruang hobi kuring. Kuring yakin yén tempat anu leres panginten sareng teratur pikeun damel mangrupikeun masalah dasar sareng konci pikeun ngaraosan pinuh ku resep modél atanapi kagiatan artistik atanapi téknis anu sami. Clutter dina méja hartosna hanjelu sareng henteu efektif, runtah ...
Maca deui

Tamiya cahaya nyageurkeun dempul

Putty curing light - hit atanapi dempul?

Ngeusian modél - prosés anu écés tur penting sakumaha pikaboseneun sareng nyéépkeun waktos. Upami anjeun parantos maca entri ngeunaan dempul, anjeun parantos terang ngeunaan kaunggulan sareng karugian sababaraha cara sareng produk. Dinten ayeuna kuring ngagaduhan panangan anu teu pati dipikaresep ku kami - dadu anu atos cahaya Tamka. Naha pantes nyéépkeun artos ampir 3 kali langkung artos tibatan "biasa" ...
Maca deui

sikat beberesih cangkir

Tinjauan gadget - cangkir kanggo nyeuseuh semet tina Endah Seni

Mug Art anu luar biasa pikeun meresihan sikat - handapeun nami anu saé sada ieu kuring mésér penemuan nalika balanja terakhir kuring dina industri modél, anu sigana kuring mangrupikeun gadget anu berpotensi lumayan mangpaat. Naha ieu kasus dina prakték? Naha pantes dibébaskeun, horor pikasieuneun - ampir PLN 7? 😉

gagasan cet akrilik

Semprot ideu - cet akrilik pikeun hobi salaku bahan dasar

Yayasan penting pisan. Abdi resep pondasi semprot, tapi kuring paduli henteu ngaracun anggota rumah tangga anu sanés ku bahana anu beracun. Upami anjeun cicing sareng pamajikan, indung, adi, adi, anjing atanapi lauk, anjeun pasti parantos mendakan protés na 🙂 Nalika milarian alternatif anu kawilang aman pikeun yayasan anu populér, kuring disarankeun khusus ieu: