fbpx

Produk Dunya Modellers - Formulir pesenan pikeun konsumén bisnis

{Punten pilih basa anjeun ngalangkungan widget panarjamah, anu ditempatkeun di juru kénca luhur halaman}

Pikeun mesen produk merk kami, nyerat ka kami pikeun cutatan sareng file excel kana alamat ieu: contact@modellersworld.eu. Tina daptar produk, anjeun tiasa milih kuantitas anu dipikaresep ku anjeun. Anjeun bakal nampi invoice kanggo mayar. Saatos mayar faktur, nalika artos dikredit kana rekening kami, kami nganggap urutan ditampi. Dina waktos anu sasarengan, kami hoyong ngawartosan anjeun yén kami sanés pembayar PPN, kami masihan diskon individual pikeun harga ritel. Dina henteuna pamayaran, pesenan dianggap henteu leres. Kusabab kaayaan ékonomi anu sesah di dunya, urang ngan ukur ngintunkeun barangna sateuacan mayar.

Pedaran produk lengkep sareng poto tiasa dipendakan dina katégori:
https://www.modelarskiswiat.pl/sklep