fbpx

Ngeunaan perusahaan

Modél ngadamel kanggo sadayana

Abdi hoyong Modelarski World janten tempat anu ramah pikeun modél novice, pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun néwak, sareng ogé anu resep anu ngalaman gaduh hal anu kedah dipilari di dieu. Halaman wéb mangrupikeun dasar tina komponén perusahaan, tapi éta ogé mangrupikeun blog. Kuring nyieun pituduh pikeun modél pamula, eusi dina rupa-rupa topik anu aya hubunganana sareng modél palastik. Nalika damel dina proyék-proyék sanésna, kuring nampilkeun lokakarya modél, anu salami anjeun bakal ningali téknik naon anu kuring anggo, kumaha cét modél, anjeun bakal diajar rusiah "pelapukan", nyaéta sacara umum dipikaharti, aplikasi ngahaja tina tanda maké.

Saha kuring?

Nami abdi Michał Wiśniewski sareng kuring anu nyiptakeun halaman wéb ieu sareng mérek Modellers World. Nyusun modél mangrupikeun padamelan anu nyéépkeun kuring ti budak. Kuring konsistén ngembangkeun karep kuring, anu nimbulkeun Dunya Modelarski: dunya dimana kuring tiasa ngagabungkeun hobi sareng kahirupan profesional kuring. Dimana kualitas janten prioritas sareng alesan teu aya patarosan.

Pamerkeun modél anjeun!

Atanapi naha anjeun hoyong nampilkeun karya anjeun, ngenalkeun pendapat batur atanapi ngan saukur milari naséhat ti kolega anu berpengalaman? Pastikeun anjeun nganjang ka grup Modelarski Świat - Pemodelan Modeling sareng Weathering dina Facebook.

https://www.facebook.com/groups/fani.modelarstwa.i.weatheringu/

Kumaha tetep up to date?

The Modeling World responsif - ogé siap pikeun tablet sareng telepon pinter - anjeun tiasa merenah pikeun milarian dimana waé anjeun hoyong! Siga halaman dina Facebook, di dinya anjeun bakal mendakan inpormasi anu langkung énggal ngeunaan publikasi sareng anjeun bakal tiasa nyimpen berita dina dunya modél. Upami anjeun gaduh profil dina Instagram atawa Google+, anjeun ogé bakal diinpormasi didinya. Pastikeun pikeun parios saluran na dina Youtube.

Tautan anu aya hubunganana sareng situs wéb anu disebatkeun di luhur belah katuhu luhur halaman wéb atanapi di handapeun halaman upami anjeun ningali dina alat sélulér.