fbpx

peraturan

Peraturan toko online Modelarski Świat (Modellers World)

Nangtoskeun, antar alia, aturan pikeun nyimpulkeun kontrak penjualan ngaliwatan toko, ngandung inpormasi anu paling penting ngeunaan Penjual, toko sareng hak-hak Konsumén.

DAPTAR EUSI
§ 1 Harti
§ 2 Kontak sareng Seller
§ 3 Syarat téknis
§ 4 Balanja di Toko
§ 5 Pamayaran
§ 6 Palaksanaan kontrak
§ 7 Hak pikeun mundur tina kontrak
§ 8 Pengecualian pikeun hak mundur tina kontrak
§ 9 Keluhan
§ 10 Rincian pribadi
§ 11 Reservasi
§ 12 Pranata kanggo Anu Mésér sanés Konsumén

* 13 Sarat promosi "pangiriman gratis"

Lampiran 1: Formulir ditarikna modél

  • 1 DEFINISI

Dinten damel - dinten ti Senen dugi ka Jumaah, kajabi tina liburan umum.
rekening - fungsi Toko gratis (layanan anu disayogikeun sacara éléktronik) diatur ku peraturan anu misah, hatur nuhun anu Mésér tiasa nyetél Akun masing-masing na di Toko.
Nu meuli - Konsumén dina hartos tina ketentuan Kode Sipil.
Nu meuli - unggal Pembeli di Toko.
peraturan - peraturan ieu.
toko - Toko online Sklep Modelarski Świat dijalankeun ku Penjual di alamat https://modelarskiswiat.pl (atawa https://modelarskiświat.pl)
Dealer - MICHAŁ WIŚNIEWSKI, wirausaha anu ngajalankeun bisnis kalayan nami MODELARSKI ŚWIAT MICHAŁ WIŚNIEWSKI, lebet kana Pusat Pendaptaran sareng Inpormasi ngeunaan Kegiatan Ékonomi anu diteundeun ku menteri anu kompeten pikeun ékonomi sareng ngajaga Pusat Pusat sareng Inpormasi ngeunaan Kegiatan Ékonomi, NIP 5581772929, . 369946493, ul. Janosika 2/88, 85-794 Bydgoszcz.

  • 2 Hubungan jeung nu ngajual
  1. Alamat pos: ul. Janosika 2/88, 85-794 Bydgoszcz
  2. Alamat e-mail: sklep@modelarskiswiat.pl
  3. Telepon: 784501294
  • 3 SYARAT Téknis
  1. Pikeun fungsi Toko anu saé, anjeun peryogi:
    • Alat anu nganggo aksés Internét
    • Paramban wéb anu ngadukung JavaScript sareng cookies.
  2. Pikeun mesen di Toko, salian ti sarat anu diatur dina paragrap 1, akun e-mail aktip diperyogikeun.
  • 4 balanja di toko
  1. Harga barang anu katingali di Toko mangrupikeun harga total pikeun barang, kalebet PPN.
  2. Seller nunjukkeun yén harga total tina pesanan diwangun ku harga pikeun barang anu dituduhkeun di Toko sareng, upami lumaku, biaya pangiriman barang.
  3. Barang anu kapilih kanggo dipésér kedah ditambihan kana karinjang di Toko.
  4. Teras, Anu Mésér milih ti anu sayogi di Toko: cara pangiriman barang sareng metode pamayaran kanggo pesenan, sareng nyayogikeun data anu diperyogikeun kanggo ngalengkepan pesenan.
  5. Pesenan disimpen saatos dikonfirmasi eusina sareng panampi Peraturan ku Anu Mésér.
  6. Nempatkeun pesenan sami sareng nyimpulkeun kontrak penjualan antara Anu mésér sareng anu Ngajual.
  7. Seller bakal nyayogikeun Konsumén ti Konsumén tina kasimpulan kontrak penjualan dina médium awét paling lami saatos pengiriman barang.
  8. Anu Mésér tiasa ngadaptar di Toko, nyaéta nyiptakeun Akun di dinya atanapi mésér tanpa ngadaptar ku nyayogikeun data na masing-masing urutan anu mungkin.
  • 5 PEMBAYARAN
  1. Anjeun tiasa mayar order anu ditempatkeun, gumantung kana pilihan Pembeli:
    1. Ku mindahkeun biasa ka rekening bank Penjual.
    2. Ngalangkungan platform pamayaran:
      • Mindahkeun 24
    3. Kontan dina pangiriman, nyaéta ka kurir perusahaan pangiriman anu bakal mindahkeun dana kana rekening Penjual.
  2. Upami Anu Mésér milih pamayaran sateuacanna, pesenan kedah dibayar dina waktos 3 Dinten Usaha saatos mesen.
  3. Seller ngawartosan yén dina kasus sababaraha metode pamayaran, kusabab kakhususanna, pamayaran kanggo mesen ku cara ieu tiasa waé langsung saatos nempatkeun pesenan.
  4. Ku cara ngagaleuh di Toko, Anu Mésér nampi panggunaan tagihan éléktronik ku Penjual. Anu mésér ngagaduhan hak pikeun narik panarimaanana.
  • 6 PESANAN PESANAN
  1. Anu ngajualna wajib nganteurkeun barang tanpa cacad.
  2. Tanggal minuhan urutan dituduhkeun di Toko.
  3. Dina hal anu Mésér parantos milih mayar sateuacanna pikeun pesenan, Seller bakal neraskeun pesenan saatos mayar éta.
  4. Dina kaayaan dimana, dina hiji urutan, Anu Mésér parantos ngagaleuh barang-barang kalayan tanggal kiriman anu béda, pesenan éta bakal diolah dina tanggal anu pas pikeun barang kalayan tanggal pangiriman anu pangpanjangna.
  5. Barang anu dipésér di Toko dikirimkeun gumantung kana cara pangiriman anu dipilih ku Anu Mésér:
    1. Ngalangkungan perusahaan kurir
    2. Pikeun mesin parsél InPost
    3. * Promosi "Gratis pengiriman" kanggo pesenan langkung ti 100:
  • euro, gbp: pikeun nagara-nagara Uni Éropa, kecuali pikeun Polandia.
  • PLN ukur pikeun Polandia. (kusabab keterbatasan téknis, dimungkinkeun pikeun mesen di PLN di unggal nagara Uni Éropa, tapi, dina hal ieu, kami bakal nyungkeun biaya tambahan pikeun kiriman, upami anu sami sareng ordo henteu dugi ka EUR 100 atanapi gbp numutkeun Nilai tukeur ayeuna.)

 

  • 7 HAK NANGTANG DARI KONTRAK
  1. Konsumén ngagaduhan hak pikeun mundur tina kontrak anu dicindekkeun sareng Penjual ngalangkungan Toko, tunduk kana § 8 Peraturan, dina 14 dinten tanpa masihan alesan.
  2. Batas waktos kanggo mundur tina kontrak kadaluarsa saatos 14 dinten ti dinten éta:
    1. Konsumén anu ngagaduhan barang-barang atanapi anu pihak katilu sanés operator sareng dituduhkeun ku Konsumén ngagaduhan barang.
    2. Konsumén anu kéngingkeun kapamilikan barang panungtung atanapi anu pihak katilu, sanés operator sareng anu dituduhkeun ku Konsumén, nampi hak milik barang panungtung dina kasus kontrak anu ngabutuhkeun alih kapamilikan seueur barang anu dikirimkeun misah.
  3. Supados Konsumén nganggo hak mundur tina kontrak, anjeunna kedah ngawartosan ka Penjual, nganggo data anu disayogikeun dina § 2 Peraturan, ngeunaan kaputusanana pikeun mundur tina kontrak ku pernyataan anu teu jelas (sapertos surat anu dikirim ku pos atanapi inpormasi anu dikirimkeun ku e-mail).
  4. Konsumén tiasa nganggo modél ditarikna modél dina akhir Peraturan, tapi henteu wajib.
  5. Pikeun minuhan tenggat waktos mundur tina kontrak, cekap pikeun Konsumén ngirimkeun inpormasi ngeunaan ngalaksanakeun hakna pikeun mundur tina kontrak sateuacan tenggat waktos kanggo mundur tina kontrak.

    Épék ditarik tina kontrak

  6. Dina hal ditarikna kontrak, Seller balik deui ka Konsumén sadaya pembayaran anu ditampi ti anjeunna, kalebet biaya pangiriman barang (kecuali biaya tambahan akibat tina metode pangiriman anu dipilih ku Konsumén sanés metode pangiriman standar anu pang murahna anu ditawarkeun ku Seller), langsung, sareng dina kasus henteu engké. tibatan 14 dinten ti tanggal dimana Penjual dibéjaan ngeunaan kaputusan Konsumén pikeun ngalaksanakeun hak mundur tina kontrak.
  7. Pembayaran balik bakal dilakukeun ku Seller nganggo metode pamayaran anu sami anu dianggo ku Konsumén dina transaksi aslina, kecuali Konsumén satuju kana solusi anu sanés, dina unggal kaayaan Konsumén moal ngaluarkeun biaya anu aya hubunganana sareng pangbalikan ieu.
  8. Anu ngajual tiasa nahan panerapan dugi ka nampi barang atanapi dugi buktina pangiriman na disayogikeun ka anjeunna, gumantung kana kajadian anu mana anu mimiti.
  9. Anu ngajualna naroskeun anjeun pikeun ngical barang-barang ka alamat ieu: ul. Janosika 2/88, 85-794 Bydgoszcz geuwat, sareng dina kaayaan naon waé henteu langkung ti 14 dinten ti tanggal Consumer ngawartosan ka Seller ngeunaan ditarikna tina kontrak penjualan. Bates waktos anu dipendakan upami Konsumén ngirimkeun deui barang sateuacan kadaluarsa periode 14 dinten.
  10. Konsumén nanggung biaya langsung pikeun ngabalikeun barang.
  11. Konsumén ngan ukur tanggel waler pikeun nurunkeun nilaina barang-barang akibat tina ngagunakeunana ku cara anu béda tibatan anu diperlukeun pikeun netepkeun sipat, ciri sareng fungsina barang-barang.
  12. Upami barangna, kusabab sifatna, henteu tiasa dikintunkeun deui ku surat biasa, Konsumén ogé kedah nanggung biaya langsung pikeun ngembalikan barang. Konsumén bakal diinpormasi perkawis jumlah perkiraan biaya ieu ku Penjual dina katerangan barang di Toko atanapi nalika nempatkeun mesen.
  • 8 KECUALI Pikeun HAKNA NANGTUT DINA KONTRAK
  1. Hak pikeun mundur tina kontrak jarak jauh henteu ngagaduhan hak pikeun Konsumén anu aya hubunganana sareng kontrak:
    1. Di mana poko jasa nyaéta barang anu henteu prefabrikasi, didamel numutkeun spésifikasi Consumer atanapi ngalayanan pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing.
    2. Anu janten poko jasa nyaéta barang anu gancang buruk atanapi gaduh umur pondok.
    3. Anu janten poko jasa nyaéta barang anu dikintunkeun dina bungkus anu disegel, anu saatos muka bungkusan éta henteu tiasa dipulangkeun kusabab panyalindungan kaséhatan atanapi alesan kabersihan, upami bungkus parantos dibuka saatos pangiriman.
    4. Anu janten poko jasa nyaéta barang-barang anu saatos pangiriman, kusabab sifatna, teu tiasa dipisahkeun sareng barang anu sanés.
    5. Di mana poko jasa nyaéta rékaman anu saé atanapi visual atanapi parangkat lunak komputer dikirimkeun dina bungkus anu disegel, upami bungkus parantos dibuka saatos pangiriman.
    6. Pikeun pangiriman koran, majalah atanapi majalah, kacuali kontrak langganan.
    7. Harga anu mana atanapi pangmayaran gumantung kana turun naek dina pasar kauangan anu pengusaha henteu aya kendali sareng anu tiasa kajantenan sateuacan tenggat waktos kanggo mundur tina kontrak.
    8. Pikeun pangiriman kontén digital anu henteu disimpen dina médiji anu nyata, upami pagelaranana dimimitian ku ijin jelas Konsumén sateuacan tenggat waktos kanggo mundur tina kontrak sareng saatos ngawartosan pengusaha ngeunaan kaleungitan hak mundur tina kontrak.
  • 9 PÉLUAN
  1. Upami aya cacad dina barangna, Anu Mésér ngagaduhan pilihan pikeun wadul ngeunaan barang anu rusak kusabab jaminan atanapi jaminan anu disayogikeun dina Kodeu Sipil, upami jaminan anu parantos dipasihkeun.
  2. Ngagunakeun garansi, Anu Mésér tiasa, dina istilah sareng jangka waktu anu ditangtukeun dina Kodeu Sipil:
    1. Kirimkeun pernyataan pangirangan harga
    2. Upami aya cacat anu signifikan - kirimkeun deklarasi ditarikna tina kontrak
    3. Paménta pikeun barangna diganti ku barang anu henteu rusak
    4. Paménta éta cacad dihapus
  3. Panjualna nyungkeun anjeun ngalebetkeun keluhan dumasar kana garansi ka alamat pos atanapi éléktronik anu dituduhkeun dina § 2 tina Peraturan.
  4. Upami tétéla yén pikeun mertimbangkeun keluhan, perlu nganteurkeun barang anu diiklankeun ka Penjual, Anu Mésér wajib nganteurkeun barang-barang, dina hal Konsumén dina biaya Penjualan, ka alamat ul. Janosika 2/88, 85-794 Bydgoszcz.
  5. Upami jaminan tambahan parantos dipasihkeun pikeun produk, inpormasi ngeunaan éta, ogé ngeunaan kondisina, sayogi dina pedaran produk di Toko.
  6. Keluhan ngeunaan operasi Toko kedah dikintunkeun kana alamat e-mail anu dituduhkeun dina § 2 Peraturan.
  7. Tinimbangan keluhan ku Penjual bakal kajantenan dina 14 dinten.

    MÉTODE LUAR BIASA SINGKATKEUN SINGKAT JEUNG TUNTUTAN PURSUING

  8. Upami prosedur keluhan henteu nyandak hasil anu diarepkeun ku Konsumén, Konsumén tiasa dianggo, antar alia, sareng:
    1. Mediasi dilakukeun ku Inspéktorat Propinsi Inspéktur Perdagangan anu kompeten, anu anjeun kedah daptar pikeun mediasi. Sakumaha aturan, prosedur na gratis. Daptar Inspektorat sayogi di dieu: https://www.uokik.gov.pl/wazne_adresy.php#faq595.
    2. Bantosan lapangan anu kompeten tina pangadilan konsumén anu pikaresepeun permanén anu beroperasi di Inspektorat Propinsi Inspection Trade, anu aplikasi kedah dikintunkeun kanggo pertimbangan kasusna di pengadilan arbitrase. Sakumaha aturan, prosedur na gratis. Daptar pangadilan sayogi di: https://www.uokik.gov.pl/wazne_adresy.php#faq596.
    3. Bantuan gratis pikeun Ombudsman Konsumén kotamadya atanapi poviat.
    4. Platform ODR Internét sayogi di: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
  • 10 DATA Pribadi
  1. Administrator data pribadi anu disayogikeun ku Anu Mésér nalika nganggo Toko nyaéta Penjual.
  2. Data pribadi Anu Mésér diolah dumasar kana kontrak sareng kanggo panerapanana, saluyu sareng prinsip anu ditetepkeun dina régulasi umum Parlemén Éropa sareng Déwan (EU) dina panangtayungan data (GDPR). Inpormasi lengkep ngeunaan pamrosésan data ku Seller kalebet kana kabijakan privasi anu dipasang dina Toko.
  • 11 PANUTUP
  1. Anu Mésér dilarang nyayogikeun kontén ilegal.
  2. Unggal pesenan anu disimpen di Toko mangrupikeun kontrak penjualan anu misah sareng meryogikeun panerapan anu kapisah. Kontrak kasebut réngsé dina waktos sareng pikeun tujuan minuhan order.
  3. Pasatujuan disimpulkeun dumasar kana peraturan ieu disimpulkeun dina basa Polandia.
  4. Henteu aya anu aya dina panerapan ieu ngaluarkeun atanapi ku cara naon waé ngawatesan hak-hak konsumén dina hukum.
  • 12 KETENTUAN HUBUNGAN KA PEMBELI ANU TEU KONSUMI
  1. Hak pikeun mundur tina kontrak jarak jauh henteu sayogi pikeun entitas anu sanés ti Konsumén.
  2. Sagala tanggel waler Seller ka Buyer anu sanés Consumer diwatesan kana jumlah pesenan anu ditempatkeun ku Nu Mésér.
  3. Tanggung jawab Penjual dina jaminan ngeunaan Pameli anu sanés Kunsument diwatesan ku sataun ti pangiriman barang ka Anu Mésér.
  4. Upami aya kamungkinan sengketa sareng Meuli anu sanés Konsumén, pengadilan anu kompeten bakal janten pengadilan anu kompeten pikeun jabatan Penjual.

       * 13 Sarat jeung Kaayaan Promosi Pangiriman Gratis.

    1. * Promosi "Gratis Pengiriman" sayogi kanggo pesenan langkung ti 100:
  • EUR, GBP: pikeun sadaya nagara Uni Éropa.
  • PLN ukur pikeun Polandia. (kusabab keterbatasan téknis, dimungkinkeun pikeun mesen di PLN di unggal nagara UÉ, tapi, dina hal ieu, kami bakal nyungkeun biaya tambahan pikeun kiriman, upami anu sami sareng ordo henteu dugi ka EUR 100 atanapi gbp numutkeun Nilai tukeur ayeuna.)

Lampiran 1 kana Peraturan

Ieu di handap mangrupikeun modél ditarikna modél anu Konsumen tiasa dianggo atanapi henteu dianggo:

BENTUK TEMPLATE PENARIKAN Tina KONTRAK
(formulir ieu kedah diisi sareng dikintunkeun waé upami anjeun badé mundur tina kontrak)

MODELING DUNIA MICHAŁ WIŚNviewSKI
ul. Janosika 2/88, 85-794 Bydgoszcz, alamat e-mail: sklep@modelarskiswiat.pl

- ABDI ………………………………………………………………. Kuring ku ieu ngabéjaan ngeunaan ditarikna kuring tina kontrak penjualan pikeun barang-barang ieu:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………

- Tanggal nampi …………………………………………………………………………………………………………………………………… … ……………………………………………………………

- Nami sareng nami nami Konsuménna ...…………………………………………………………………………………………………………… …… ……………………………………

- Alamat konsumén ………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………… ..

………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………
Tanda tangan konsumen
(ngan upami formulir dikirim dina vérsi kertas)

Kaping …………………………………… ..

(*) Hapus sakumaha pantes.

Peraturan akun

Peraturan akun di toko Sklep Modelarski Świat

DAPTAR EUSI
§ 1 Harti
§ 2 Kontak sareng Seller
§ 3 Syarat téknis
§ 4 rekening
§ 5 Keluhan
§ 6 Rincian pribadi
§ 7 Reservasi

  • 1 DEFINISI

rekening - fungsi Toko (jasa) gratis diatur dina peraturan ieu, hatur nuhun anu Mésér tiasa nyetél Akun masing-masing na di Toko.
Nu meuli - unggal Pembeli di Toko.
toko - Toko online Sklep Modelarski Świat dijalankeun ku Penjual di alamat https://modelarskiswiat.pl (atawa https://modelarskiświat.pl)

Dealer - pengusaha anu ngajalankeun usaha dina nami MODELARSKI ŚWIAT MICHAŁ WIŚNIEWSKI, lebet kana Pusat Pendaptaran sareng Inpormasi ngeunaan Kegiatan Ékonomi anu diteundeun ku menteri anu kompetén pikeun ékonomi sareng ngajaga Pusat Pusat sareng Inpormasi ngeunaan Kegiatan Ékonomi, NIP 5581772929, REGON nomer 369946493, ul . Dorodna 5, 85-790 Bydgoszcz.

  • 2 Hubungan jeung nu ngajual
  1. Alamat pos: ul. Dorodna 5a, 85-790 Bydgoszcz
  2. Alamat e-mail: sklep@modelarskiswiat.pl
  3. Telepon: 784501294
  • 3 SYARAT Téknis
  1. Pikeun fungsi anu leres sareng nyiptakeun Akun, anjeun kedah:
    • Akun e-mail aktip
    • Alat anu nganggo aksés Internét
    • Paramban wéb anu ngadukung JavaScript sareng cookies
  • 4 AKUN
  1. Nyiptakeun Akun leres-leres sukarela sareng gumantung kana kahoyong Anu Mésér.
  2. Akun masihan Mésér pilihan tambahan, sapertos: ningali sajarah pesenan anu diteundeun ku Anu Mésér di Toko, mariksa status pesen atanapi ngédit data anu Mésér.
  3. Dina raraga nyiptakeun Akun, anjeun kedah ngalengkepan formulir anu saluyu di Toko.
  4. Dina waktos nyiptakeun Akun, hiji perjangjian disimpulkeun pikeun waktos anu teu ditangtoskeun antara Anu Mésér sareng Anu Ngajual ngeunaan pangropéa Akun dina istilah anu parantos ditangtoskeun dina Peraturan.
  5. Anu mésér tiasa ngabatalkeun akun iraha waé bari henteu mayar biaya.
  6. Dina raraga ngabolaykeun Akun, kirimkeun pengunduran diri anjeun ka Penjual ka alamat e-mail ieu: sklep@modelarskiswiat.pl, anu bakal ngahasilkeun pambusakan langsung Akun sareng ngeureunkeun kontrak pangropéa Akun.
  • 5 PÉLUAN
  1. Keluhan ngeunaan fungsi Akun kedah dikirim ka alamat email e-mail sklep@modelarskiswiat.pl.
  2. Tinimbangan keluhan ku Penjual bakal kajantenan dina 14 dinten.

    MÉTODE LUAR BIASA SINGKATKEUN SINGKAT JEUNG TUNTUTAN PURSUING

  3. Upami prosedur keluhan henteu nyandak hasil anu diarepkeun ku Konsumén, Konsumén tiasa dianggo, sareng anu sanésna sareng:
    1. Mediasi dilakukeun ku Inspéktorat Propinsi Inspéktur Perdagangan anu kompeten, anu anjeun kedah daptar pikeun mediasi. Sakumaha aturan, prosedur na gratis. Daptar Inspektorat sayogi di dieu: https://www.uokik.gov.pl/wazne_adresy.php#faq595.
    2. Bantosan lapangan anu kompeten tina pangadilan konsumén anu pikaresepeun permanén anu beroperasi di Inspektorat Propinsi Inspection Trade, anu aplikasi kedah dikintunkeun kanggo pertimbangan kasusna di pengadilan arbitrase. Sakumaha aturan, prosedur na gratis. Daptar pangadilan sayogi di: https://www.uokik.gov.pl/wazne_adresy.php#faq596.
    3. Platform ODR Internét sayogi di: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
  • 6 DATA Pribadi
  1. Administrator data pribadi anu disayogikeun ku Anu Mésér nalika nganggo Toko nyaéta Penjual.
  2. Data pribadi Anu Mésér diolah dumasar kana kontrak sareng kanggo panerapanana, saluyu sareng prinsip anu ditetepkeun dina régulasi umum Parlemén Éropa sareng Déwan (EU) dina panangtayungan data (GDPR). Inpormasi lengkep ngeunaan pamrosésan data ku Seller kalebet kana kabijakan privasi anu dipasang dina Toko.
  • 7 PANUTUP
  1. Anu Mésér dilarang nyayogikeun kontén ilegal.
  2. Perjanjian pangropéa Akun kasimpulan dina basa Polandia.
  3. Upami aya alesan anu penting, anu dimaksud dina paragrap. 4, Seller ngagaduhan hak pikeun ngarobih Peraturan Akun ieu.
  4. Alesan anu penting, anu dimaksud dina alinea. 3 nyaéta:
    1. kabutuhan pikeun adaptasi Toko kana dibekelan hukum anu berlaku pikeun operasi Toko
    2. ningkatkeun kaamanan jasa anu disayogikeun
    3. ngarobah fungsionalitas Akun anu meryogikeun modifikasi tina peraturan Akun.
  5. Anu mésér bakal diinpormasi ngeunaan parobihan paraturan Akun sahenteuna 7 dinten sateuacan parobihan dilaksanakeun ngalangkungan email anu dikirim ka alamat anu ditugaskeun kana Akun.
  6. Upami Anu Mésér henteu nampi parobihan anu direncanakeun, anjeunna kedah ngawartosan ka Penjual ngeunaan éta ku ngirim pesen anu pas ka alamat e-mail Seller's sklep@modelarskiswiat.pl, anu bakal ngahasilkeun penghentian perjanjian pangaturan Akun nalika asup kakuatan tina parobihan anu direncanakeun atanapi sateuacanna. upami anu Mésér ngajantenkeun pamundut sapertos kitu.
  7. Upami Anu Mésér henteu panolak kana perencanaan anu robih dugi ka diberlakukeunana, éta dianggap yén anjeunna nampi éta, anu henteu janten halangan pikeun pamiceunan kontrak kapayunna.
  8. Upami aya kamungkinan sengketa sareng Meuli anu sanés Konsumén, pengadilan anu kompeten bakal janten pengadilan anu kompeten pikeun jabatan Penjual.
  9. Henteu aya anu aya dina panerapan ieu ngaluarkeun atanapi ku cara naon waé ngawatesan hak-hak konsumén dina hukum.

Peraturan buletin

Toko Modelarski Świat

  • 1 DEFINISI

newsletter - layanan anu disayogikeun sacara éléktronik gratis, hatur nuhun anu nampi panarima tiasa nampi ti Panyayogi Layanan sacara elektronik pesen anu sateuacanna dipesan ngeunaan Toko, kalebet inpormasi ngeunaan tawaran, promosi sareng produk énggal di Toko.
toko - Toko online Sklep Modelarski Świat dijalankeun ku Panyedia Layanan di https://modelarskiswiat.pl (atawa https://modelarskiświat.pl)
Panyayogi Jasa - pengusaha anu ngajalankeun usaha dina nami MODELARSKI ŚWIAT MICHAŁ WIŚNIEWSKI, lebet kana Pusat Pendaptaran sareng Inpormasi ngeunaan Kegiatan Ékonomi anu diteundeun ku menteri anu kompetén pikeun ékonomi sareng ngajaga Pusat Pusat sareng Inpormasi ngeunaan Kegiatan Ékonomi, NIP 5581772929, REGON nomer 369946493, ul . Janosika 2/88, 85-794 Bydgoszcz.
Panarima - masing-masing badan nganggo jasa Newsletter.

  • 2 buletin
  1. Penerima Jasa sacara sukarela tiasa nganggo jasa Newsletter.
  2. Pikeun ngagunakeun jasa Newsletter, anjeun peryogi alat anu nganggo édisi pangénggalan wéb anu ngadukung JavaScript sareng cookies, kalayan aksés kana Internét sareng akun e-mail anu aktip.
  3. Pesen e-mail anu dikirim salaku bagian tina jasa ieu bakal dikirim ka alamat e-mail anu disayogikeun ku Palanggan nalika ngalanggan Newsletter.
  4. Panarima Layanan, pikeun nyimpulkeun kontrak sareng ngalanggan jasa Newsletter, dina léngkah munggaran nyayogikeun alamat e-mail na anu anjeunna hoyong nampi pesen anu dikirim salaku bagian tina Newsletter. Teras, ka alamat e-mail anu disayogikeun dina léngkah anu munggaran, Panyayakeun Layanan bakal ngirim pesen ka Panimu Layanan anu verifikasi alamat surélékna, anu bakal kalebet tautan pikeun mastikeun kahoyong Panampi Layanan pikeun ngalanggan Newsletter. Saatos Palanggan negeskeun kahoyongna pikeun ngalanggan Newsletter, kontrak pikeun penyediaan jasa parantos réngsé sareng Panyedia Layanan bakal ngamimitian nyayogikeun ka Palanggan.
  5. Panarima Jasa tiasa lirén tina Newsletter, tanpa masihan alesan naon waé sareng nanggungkeun biaya naon waé, iraha waé ku ngirim pesen ka alamat e-mail Panyadia Service: sklep@modelarskiswiat.pl.
  6. Ngirim pesen kalayan paménta pikeun langganan Newsletter bakal ngahasilkeun penghentian kontrak langsung pikeun penyediaan jasa ieu.
  • 3 Keluhan
  1. Keluhan ngeunaan Newsletter kedah dilaporkeun ka Provider Layanan dina alamat e-mail ieu: sklep@modelarskiswiat.pl.
  2. Panyayogi Jasa bakal ngabales keluhan dina 14 dinten saatos nampi keluhan éta.
  • 4 Data pribadi
  1. Administrator data pribadi anu disayogikeun ku Pamaké Palayanan nalika nganggo Newsletter nyaéta Panyayogi Layanan.
  2. Data pribadi Pelanggan diolah dumasar kana kontrak sareng panerapanana, saluyu sareng prinsip anu ditetepkeun dina régulasi umum Parlemén Éropa sareng Déwan (EU) dina panangtayungan data (GDPR). Inpormasi lengkep ngeunaan pamrosésan data ku Seller kalebet kana kabijakan privasi anu dipasang dina Toko.
  • 5 Pranata mangsa
  1. Panyadia Jasa ngagaduhan hak pikeun ngarobih peraturan ieu ngan ukur pikeun alesan penting. Alesan anu penting nyaéta perluna ngarobih peraturan anu disababkeun ku modérenisasi jasa Newsletter atanapi parobihan dina undang-undang, mangaruhan penyediaan jasa ku Panyedia Layanan.
  2. Inpormasi ngeunaan parobihan paraturan bakal dikirim ka alamat e-mail Pelanggan anu disayogikeun dina waktos ngalanggan Newsletter sahenteuna 7 dinten sateuacan parobihan dilaksanakeun.
  3. Upami Panarima Layanan henteu bantahan kana perencanaan parobihan dugi ka diberlakukeunana, dianggap yén anjeunna nampi aranjeunna.
  4. Henteu aya panarimaan pikeun parobihan anu direncanakeun, Panarima Layanan kedah ngirimkeun inpormasi ngeunaan éta ka alamat e-mail Panyadia Service: sklep@modelarskiswiat.pl, anu bakal ngahasilkeun penghentian kontrak jasa nalika dilebetkeun kana perencanaan parobihan.
  5. Dilarang pikeun Palanggan nyayogikeun kontén ilegal.

Ieu di handap aya aturan umum pikeun koméntar ngeunaan modelarskiświat.pl.

  1. Kami silih hormat sareng henteu nyigeung. Kami nyiptakeun suasana anu saé. Kami henteu nganggo kecap anu vulgar sareng biasa dianggo salaku nyerang.
  2. Kami mairan tulisanana, tapi henteu ku cara jahat atanapi ejekan. Kritik naon waé anu kedah konstruktif, henteu caket atanapi ngahinakeun. Upami aya masalah, urang laporkeun ka administrator.
  3. Unggal pangguna tiasa masihan koméntar kana publikasi dina halaman wéb www.modelarskiswiat.pl. Administrator halaman wéb ngagaduhan hak pikeun nyabut jalma anu henteu minuhan sarat tina peraturan ieu.
  4. Upami anjeun hoyong masihan koméntar kana halaman wéb Modeling World, émut yén eusi anu diterbitkeun henteu aya hubunganana sareng pemodelan bakal dihapus.
  5. Kami henteu kalebetkeun kana koméntar atanapi pesen, iklan pikeun toko online atanapi cicing, sareng kami henteu ngahubungkeun halaman wéb. Patarosan sapertos "toko modél naon anu anjeun nyarankeun" atanapi "Kuring nyarankeun situs ...." ogé bakal dihapus. Ngan ukur pangurus halaman wéb anu tiasa nempatkeun iklan sareng tautan luar.
  6. Kami ngarawat tamu / komentator dina umur budak leutik sareng pemula kalayan pamahaman khusus, kusabab urang hoyong ngadorong aranjeunna, ulah ngahalangan aranjeunna. Janten urang milih kecap-kecap dina koméntar sacara taliti handapeun karya anggota bungsu.

Peraturan ieu diciptakeun pikeun nyingkahan huru-hara sareng spam dina halaman wéb. Gagal pikeun matuh éta tiasa nyababkeun larangan atanapi dipiceun ti tamu anu kadaptar. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan situs sareng misi na ku ngaklik dina tautan ieu.