fbpx

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Kawijakan privasi Sklep Modelarski Świat (Modellers World) https://modelarskiswiat.pl

https://modelarskiświat.pl
("Toko")

Dear Pamaké!

Kami paduli ngeunaan karusiahan anjeun sareng kami hoyong anjeun raoseun nalika nganggo jasa kami. Kituna, di handap ieu kami nampilkeun inpormasi anu paling penting ngeunaan aturan pikeun ngolah data pribadi anjeun ku kami sareng cookies anu dianggo ku Toko kami. Inpormasi ieu parantos disiapkeun dina ngémutan GDPR, nyaéta peraturan panyalindungan data umum.

ADMINISTRATOR DATA Pribadi ("Administrator")

MICHAŁ WIŚNIEWSKI, wirausaha anu ngajalankeun usaha kalayan nami MODELARSKI ŚWIAT MICHAŁ WIŚNviewSKI, lebet kana Pusat Pendaptaran sareng Inpormasi ngeunaan Kegiatan Ékonomi anu diteundeun ku menteri anu tanggung jawab ékonomi sareng ngajaga Pusat Pusat sareng Inpormasi ngeunaan Kegiatan Ékonomi, NIP 5581772929, REGON nomer 369946493 , ul. Dorodna 5, 85-790 Bydgoszcz.

DATA JEUNG PRIVASI

Upami anjeun badé nyetél Akun Pamaké sareng nganggo jasa kami, anjeun bakal dipenta pikeun nyayogikeun kami data pribadi anjeun.
Data anjeun diolah ku kami pikeun tujuan anu dituduhkeun di handap, anu aya hubunganana sareng fungsi Toko sareng penyediaan jasa anu ditawarkeun di dalamnya ("Jasa").

Tujuan ngolah:

Gumantung kana naon anu anjeun mutuskeun lakukeun, éta tiasa:

  • Penyediaan jasa anu ditawarkeun di Toko
  • Minuhan paréntah anjeun
  • Pamasaran langsung tina jasa anu ditawarkeun, lian ti buletin
  • Ngirim buletin

Dasar pikeun ngolah:

  • Kontrak penjualan atanapi tindakan anu dilakukeun dina pamundut anjeun pikeun nyimpulkeunana (Pasal 6 (1) (b) tina GDPR)
  • Kewajiban hukum anu ngiket ka urang, contona anu aya hubunganana sareng akuntansi (Pasal 6 (1) (c) tina GDPR)
  • Idin anjeun dikedalkeun dina Toko (Pasal 6 (1) (a) tina GDPR)
  • Kontrak pikeun penyediaan jasa atanapi tindakan anu dilakukeun dina pamundut anjeun pikeun nyimpulkeunana (Pasal 6 (1) (b) tina GDPR)
  • Kapentingan sah kami dina ngolah data pikeun netepkeun, negeskeun atanapi membela klaim naon waé (Pasal 6 (1) (f) tina GDPR)
  • Kapentingan sah kami dina pamasaran langsung (Pasal 6 (1) (f) tina GDPR)
  • Kapentingan sah kami dina ngolah data pikeun tujuan analitik sareng statistik (Pasal 6 (1) (f) tina GDPR)
  • Minat sah kami pikeun panalungtikan kapuasan pelanggan (Pasal 6 (1) (f) tina GDPR)

Nyayogikeun data:

  • Sukarela, tapi dina sababaraha kasus panginten kedah nyimpulkeun kontrak.

Pangaruh teu nyayogikeun data:

Gumantung kana tujuan data disayogikeun:

  • henteu kamungkinan pikeun ngadaptar di Toko
  • henteu kamungkinan pikeun nganggo jasa Toko
  • henteu kamungkinan pikeun mésér di Toko
  • henteu kamungkinan pikeun nampi inpormasi ngeunaan promosi atanapi tawaran khusus anu ditawarkeun di Toko

Kamungkinan pikeun mundur idin:

  • iraha waé

Ngolah data dugi ka mundur idin anjeun tetep sah.

TEMPAT PROSES

Kami bakal ngolah data anjeun ngan ukur pikeun periode dimana kami bakal ngagaduhan dasar hukum, nyaéta dugi ka:

  • kawajiban hukum anu ngawajibkeun kami pikeun ngolah data anjeun lirén pikeun ngabeungkeut urang
  • kamungkinan ngadegkeun, nalungtik atanapi membela klaim anu aya hubunganana sareng kontrak anu dicindekkeun ku Toko ku pihak-pihak bakal lirén
  • anjeun bakal narik idin pikeun ngolah data upami éta dasar na
  • bantahan anjeun pikeun ngolah data pribadi anjeun bakal ditampi - upami dasar pikeun ngolah data anjeun nyaéta kapentingan anu sah pikeun administrator atanapi upami data diolah pikeun pamasaran langsung

- gumantung kana naon anu lumaku dina kasus anu tangtu sareng naon anu bakal kajadian paling anyar.

KESELAMATAN DATA

Nalika ngolah data pribadi anjeun, kami nganggo ukuran organisasi sareng téknis saluyu sareng undang-undang anu berlaku, kalebet énkripsi sambungan sareng sertipikat SSL.

Kakuatan Anjeun

Anjeun gaduh hak pikeun nyungkeun:

  • aksés kana data pribadi anjeun,
  • ngalereskeun aranjeunna,
  • panyabutan,
  • watesan prosés,
  • nyungkeun mindahkeun data ka pangurus anu sanés,

Sareng:

  • obyék iraha waé pikeun ngolah data anjeun:
    • pikeun alesan anu aya hubunganana sareng kaayaan anjeun - pikeun ngolah data pribadi ngeunaan anjeun, dumasar kana seni. 6 detik 1 hurung f GDPR (nyaéta ngeunaan kapentingan sah anu diudag ku pangurus),
    • upami data pribadi diolah pikeun tujuan pamasaran langsung, dugi ka ngolahna aya hubunganana sareng pamasaran langsung sapertos kitu.

Mangga kontak kami upami anjeun hoyong ngalaksanakeun hak-hak anjeun.

Upami anjeun yakin yén data anjeun diolah sacara haram, anjeun tiasa ngirimkeun keluhan ka otoritas pengawas.

KOKOKI

Toko kami, sapertos kaseueuran halaman wéb, nganggo anu disebat cookies (cookies). File ieu:

  • disimpen dina mémori alat anjeun (komputer, telepon, jsb.)
  • aranjeunna ngamungkinkeun anjeun, antara séjén, pikeun ngagunakeun sadaya fungsi Toko
  • entong ngarobih setélan alat anjeun

Ku ngagunakeun pilihan anu pas pikeun panyungsi anjeun, anjeun tiasa iraha waé:

  • mupus cookies
  • meungpeuk panggunaan cookies kapayunna

Di Toko ieu, cookies dianggo pikeun tujuan ieu:

  • émut inpormasi ngeunaan sési anjeun
  • statistik
  • pamasaran
  • ngabagi fungsi Toko

Pikeun diajar kumaha ngatur cookies, kalebet cara mareumanana dina panyungsi anjeun, anjeun tiasa nganggo file pitulung panyungsi anjeun. Anjeun tiasa maca inpormasi ngeunaan poko ieu ku mencét tombol F1 dina panyungsi. Salaku tambahan, tips anu relevan tiasa dipendakan dina subpage ieu, gumantung kana panyungsi anu anjeun anggo:

Inpormasi lengkep ngeunaan cookies tiasa dipendakan di Wikipedia.

LAYANAN LUAR BIASA / RESEP DATA

Kami nganggo jasa éntitas éksternal anu data anjeun tiasa ditransfer. Ieu mangrupikeun daptar kamungkinan panarima data anjeun:

  • panyadia parangkat lunak diperyogikeun pikeun ngajalankeun toko online
  • éntitas nganteurkeun barang
  • panyadia pamayaran
  • panyadia hosting
  • éntitas anu ngagampangkeun optimasi Toko
  • jalma kerjasama sareng kami dina dasar kontrak hukum perdata, ngadukung kagiatan urang ayeuna
  • panyadia parangkat lunak anu mempermudah ngajalankeun bisnis (mis. perangkat lunak akuntansi)
  • éntitas anu nyayogikeun kami dukungan teknis
  • entitas anu nyayogikeun sistem milis
  • entitas anu nyayogikeun jasa pamasaran
  • entitas anu nyayogikeun jasa statistik
  • otoritas publik anu aya kaitannana dugi ka Administrator wajib nyayogikeun aranjeunna data

Hubungan sareng ADMINISTRATOR

Naha anjeun hoyong ngalaksanakeun hak data pribadi anjeun?

Atanapi naha anjeun ngan ukur hoyong naroskeun perkawis anu aya hubunganana sareng Kebijakan Privasi kami?

Tulis kana alamat e-mail:
sklep@modelarskiswiat.pl